Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy bulémiás barátom. Hogy legyenek barátai?
Figyelt kérdés
na szóval, a srác 32 éves, és full normális, meg egyetemet végzett. csak annyi a baj vele, hogy nincsnek barátai, mert eltaszít mindenkit magától. hogy kéne barátokat szereznem neki? tudom, hogy rajta múlik főleg, de ha nem meg neki egyedül, gondoltam segítek. vagy egyáltalán milyen érzés bulémiásnak lenni. tudom mit jelent a betegség. a másik meg az, hogyan kéne a betegségről beszélnem vele? erre nem hajlandó. vagy aki esetleg bulémiás, az mondja már meg nekem, hogy milyen érzés, és miért nem engedi, hogy segítsek. előre is köszönöm a válaszokat.2009. aug. 13. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!