Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyi idő volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi idő volt a legrövidebb két kapcsolat között?

Figyelt kérdés
Természetesen abban az esetben, ha nem valaki másért hagytátok el az előző párotokat, hanem vége lett, és a szakítástól számítottan mennyi volt a legrövidebb idő, amíg megismertetek valakit és összejöttetek vele?
2012. nov. 11. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
3honap,es teljesen varatlanul lettem szerelmes ujra,pedig elegge agaltam ellene :D
2012. nov. 11. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
A legrövidebb? Egy hónap, de ugyanazzal a fiúval kezdtük újra. Amúgy két különbözô srác között négy hónap, mert pont akkor költöztünk, és be kellett illeszkednem az új környezetbe, ami nekem elég lassan megy. Meg különben sem vagyok az a típus, aki könnyen túlteszi magát egy kapcsolaton. A leghosszabb idô másfél év(!) volt...
2012. nov. 11. 21:39
 3/7 Fülünyúl ***** válasza:
Ebben a kérdésben azok nyernek, akiknél ez az idő negatív érték. Vagyis már párhuzamosan félrekefélt. :)
2012. nov. 11. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Három hónap.
2012. nov. 11. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
3 és fél hónap
2012. nov. 11. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
1 nap
2012. nov. 12. 00:48
 7/7 anonim ***** válasza:
5 hónap kb
2016. szept. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!