Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul folyton egy lány?
Figyelt kérdés
Osztálytársam,már évek óta,de nem sokat beszélünk.Viszont nagyon sokszor észreveszem hogy engem néz.Ha olyan a helyzet akkor kihajol,hátrafordul hogy lásson.De viszont ha a közelében vagyok,akkor nem foglalkozik velem,a múltkor beszéltünk de teljesen csendes volt,ilyenkor mintha nem érdekelném.Vajon tetszhetek neki?
Igazából a nézés azóta kezdődött,hogy betegen kórhàzban volt pár napot,én meg ráírtam facebookon és érdeklődtem felőle.Akkor is beszélgettünk amikor visszajött suliba,segítettem neki párszor.Vajon ezek alapján azt hiszi,hogy udvarolni akarok? (ami nincs is ellenemre..) 16/F-17/L
2012. nov. 11. 14:39
1/1 anonim válasza:
Szerintem szimpatikus vagy neki (lehet kulsore is bejossz neki) eloszor szerintem probalj meg baratkozni vele es ha ugy veszed eszre rajta hogy pl ha beszelgettek eloben elvorosodik vagy birizgalja a hajat vagy nem mer a szemedbe nezni tul sokat akkor biztos tetszel neki, akkor probalkozz csak be nala es hivd el egy osztalytermen kivuli talalkozora :D ha beleegyezik akkor egyertelmu hogy tobbet akar :) szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!