Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak vele? Lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak vele? Lent.

Figyelt kérdés

van egy srác aki nagyon teccik nekem,15 éves.(14/Lvagyok) nagyon régóta ismerem kb 10 éve. együtt jártunk oviba meg suliba ...stb.a lényeg hogy együtt mentünk idén nyaralni,persze szülőkkel.a nyaralás előtt 1-2 héttel tök jól elvoltunk.állandóan mosolygott meg őt is meglehetett nevettetni.aztán a nyaralás kb első 2 napjában tök csöndes volt de akkor is normális.aztán meg tökre nem foglalkoztunk egymással de nekem persze teccett.fagyizni mindig 2en mentünk,de semmi más. úgy éreztem h nem érdeklem ezért én se fogylalkoztam vele annyira.

most h hazajöttünk a nyaralásból kb 1 hét után kérdeztem a szüleit h kinek miylen volt a nyaralás.mondta az anyukája kb 1 hete h jó volt neki de már jó hogy itthon van mert már elege volt a nyafogásomból=/ (kajak néha egymáshoz se szóltunk és nem vagyok az a nyafogós fajta, csak imádok nevetni,de azt is normálisan)aztán kb 2 napja megint beszéltem az anyukájával és mondta megint hogy ő nem bír engem mert tiszta hisztis vagyok.erre most mit csináljak?nekem úgytűnt hogy bejövök neki=/ szombaton náluk alszok.ezekután hogy viszonyuljak hozzá???

2009. aug. 13. 16:35
 1/7 A kérdező kommentje:
nagyon csöndes srác. állandóan a számítógép előtt ül.nem az a csajozós fajta még nem is volt barátnője.
2009. aug. 13. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
érdekes h nem bír téged de mégis náluk fogsz aludni.
2009. aug. 13. 16:39
 3/7 Mendus ***** válasza:
A srác anyukája nem bír téged azért mert skat nevetél, vagy mi?? XD
2009. aug. 13. 16:40
 4/7 Mendus ***** válasza:
*sokat nevettél
2009. aug. 13. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:
XDXDXDugyláccik jól leírtamXD
2009. aug. 13. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
azért alszok náluk mert a testvére a legjobb barátnőm:)
2009. aug. 13. 16:47
 7/7 anonim válasza:
no comment.. de még csak 15, ne várj semmit tőle.. :D
2009. aug. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!