Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok szégyenlős e téren? (lent)
Tehát van egy csaj akivel,lehet összejövök,és kisvárosban lakom,tehát bárhova vinném tudnák ki vagyok,ráadásul apámat is mindenki ismeri.Gyalog meg nem megyek szinte sehova mindig biciklivel,és nem tudom hogy mondjam anyámnak hogy sétálni egy lánnyal vagy vmit mást? :S
Alapból szégyenlős vagyok velük erről beszélni..
Nem volt még barátnőm,most akarok elhívni sétálni vagy valahova máshova egy lányt,akit buszmegállóban ismertem meg a városomból.Nővérem minden pasit és udvarlóját kibeszéli anyámmal és együtt röhögnek..
14F
Ezt a szégyenlősséget átérzem, énis ilyen vagyok. Egyszerűen elmész, csak nem teszed hozzá hogy biciklizni, talán fel sem tűnik otthon hogy gyalog mész majd.
Édesanyádnak úgy egyszerű elmondani ha épp mész valahova, pl suliba indulsz, elmondod hogy megismertél egy kedves, szép, szimpatikus lányt, de sajnos indulnod kell mert elkésel. Feljön majd a téma de legalább mégegyszer nem kell felhozni. Ha egy tevékenység közben beszéled meg Anyuddal ezeket az is segíthet (a szégyenlősség legyőzésében, ez saját tapasztalat).
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!