Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
13 évesen még korai pasizni, persze szerelmesnek lehet lenni, de járni még nem kell. A többiről meg ne is beszéljünk....
4/6 anonim válasza:
Nem nagy a korkülönbség,de nem 13om évesen kéne szerintem pasizni.Többször olvastam és hallottam,hogy max a 3 év korkülönbség az elfogadott,ez meg pont 3 év,a 4évet is elfogadják még,de az 5öt vagy többet már nem,szatír jelzőt használnak ilyenkor már.Most pedig elismétlem,hogy amiket most írtam többször olvastam és hallottam,tehát nem én találtam ki
5/6 anonim válasza:
Semmi gond, legyetek türelmesek, eljön a ti idötök, és higgyétek el sokkal jobb lesz, mint ha elsietnétek.
6/6 anonim válasza:
Mi ugyanígy vagyunk a barátommal. :) Apum meg megmondta neki, hogyha bármit mer csinálni velem, akkor letekeri a nyakát. Csak csókolózni szoktunk, a többivel meg várunk 18 éves koromig, akkor ő már 21 éves lesz. Remélem még nagyon sokáig együtt leszünk, mert imádjuk egymást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!