Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanárnő miniben?

Figyelt kérdés
Speciális foglalkozást külsős előadó tart (személyiség jogok miatt csak ennyit), lezsernek hívja magát. Tényleg az. Állandóan rövid miniben jár, legtöbbször a pad tetején ül és így mindene látszik. A fiúk nagyon élvezik, de nekem mint lánynak nagyon ciki.A többi lány szerint "trendi". Néha úgy érzem mindnyájunkat lejárat egy kicsit. Miért van az, hogy csak engem zavar? Bennem van a hiba?

2012. nov. 10. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
A női combok látványa a fiúkra jó hatással van, de az a tény, hogy kilátszik mindene, szerintem egy kicsit túlzás. Biztosan ügyel az intim szférájára, de valószínűleg szeret csinos és kihívóan öltözködni. Ez ellen nem tudsz sajnos semmit tenni, próbáld elterelni a gondolatodat másfelé.
2012. nov. 10. 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a fizika tanárnőm volt ilyen és fiúosztály voltunk. Onnantól kezdve mindenkinek a kedvenc tantárgya lett. :)
2012. nov. 10. 08:14
 3/10 Fülünyúl ***** válasza:
52%
Nekem inkább úgy tűnik, hogy irigy vagy a tanárnődre, gondolom te farmer-póló-tornacipő kombóban nyomod. A pasik meg szeretik ha egy nő nőiesen öltözködik.
2012. nov. 10. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
az iskolában teljesen jogszerűen szabályozhatják, hogy valaki mennyire kihívó ruhában tart órát, és jobb helyeken meg is teszik ... jogosan zavar, bár a fiúkat valószínűleg kevésbé ... és nem vagyok prűd, szeretem a nőket kihívó ruhában látni, de mindennek meg van a helye
2012. nov. 10. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Legalább a fiúk is szívesebben tanulnak. :D
2012. nov. 10. 09:10
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért? Az osztálytársaid közül a lányok nem járnak kihívóan? Dehogynem! ki van az egész köldökük, hátul kilátszik a tangájuk teteje, minden ruhájuk testre simuló. A frász esz meg egész óra alatt, amíg látom őket. Egyébként a tanárok nem járhatnak így ,mert a diri szólna neki.
2012. nov. 10. 09:19
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Valóban nem helyén való egy hivatalos intézményben kihívó öltözékben megjelenni. A tanárnő ezzel saját magát alacsonyítja le, valószínűleg hozzászokott, hogy ilyen eszközökhöz kell nyúlnia (ami sajnálatos), hogy odafigyeljenek rá. Mindazonáltal semmiképp sem kövesd a példáját, mert nem fognak komolyan venni, ha nőként combvillogtatással akarsz előrébb jutni. Hivatalos helyen, tisztességes, zárt öltözékben kell megjelenni, nem húspiacon vagyunk.
2012. nov. 10. 09:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7-es a választ
2012. nov. 10. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Mennyire mini az a mini? Mert ez sem mindegy azért. Lehet, hogy kicsit el van túlozva.
2012. nov. 10. 12:26
 10/10 A kérdező kommentje:
"Nagyon"
2012. nov. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!