Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most ez csak szerintem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ez csak szerintem nem volt szép tőle?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő:

Volt egy barátom,akivel jártam is,már vagy hat hónapja.

Viszont van egy haverom(azért rom így mert erre a pasira csak haverként tudok tekinteni),akivel jó volt a viszonyom,de tudtam hogy nagyon tetszem neki,mert bevallotta,meg barátomról is tudott.Tényleg csók sem volt vele soha,néha találkoztunk,barátom tudott is róla,minden szép és jó,nem volt féltékeny,minden ok.

Na de egyik nap elhívott a haverom,hogy mondani,illetve mutatni akar valamit.

Megmutatta a gépén,hogy a barátom Msn-jén(nem szoktuk nézni egymásét)csajként ráírt,hogy szexelni szeretne vele,kamuképpel,nagyon szívesen lecopná,mert bejön neki,kérdezte van e barátnője.

A barátom nemet mondott,és írta hogy benne lenne.

Szakítottam,de valamiért meggyűlöltem a haveromat,mert beigazolódott amit gondoltam,ez az egész azért volt,hogy az ő karjaiban kössek ki,mert pár nap sem telt el,iszonyatosan rám nyomult.

Mindkettővel végleg befejeztem.

Jól tettem?

2012. nov. 10. 00:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

igen,nem tudom miért.

mondta régebben hogy ő megtudott szerezni szép lányokat,

igazából szerintem nem biztos hogy szerelmes,talán csak ez kihívás neki,mivel neki is voltak,vannak partnerei közben

2012. nov. 10. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!