Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van pontosan a hüvely?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van pontosan a hüvely?

Figyelt kérdés

Hüvelygomba elleni kúpot kaptam. Szűz vagyok, 14 éves. Nem tudom pontosan hova kell felhelyezni, mert úgy érzem 2 nyílás is van (popsin kívül)egy lejjeb, egy feljebb.

Bocsi ha nagyon hülye a kérdés. De azért kéne válasz:)

2009. aug. 13. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
egy nyílás van csak...
2009. aug. 13. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
ami feljebb van nagyon pici bele ne merd dugni az a húgycsőnyilás ami alatta van az a hüvely de nem értem ha arra kaptál gyógyszert az orsvos gondoom megvizsgált miért nem kérdezted töle?
2009. aug. 13. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
próbáld úgy, hogy leveszel egy kisebb tükröt a falról, és beülsz vele terpeszbe. ha ez megvan, széthúzod ott lenn a szeméremajkakat, és meg fogod látni, hol van egy nagyobb lyuk:) az a hüvely. ne ilyen teljesen nagy fekete lyukat képzelj el. szerintem így meg fogod találni.
2009. aug. 13. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
2009. aug. 13. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Felül van a húgycső, alatta a hüvely!
2009. aug. 13. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
nem akarlak bántani de te hülyeségből tetted fel a kérdést??? mivel én is rendes magyarázatot adtam neked és lelettem pontozva ahogy a többiek is! nagyon utálom az ilyen embereket.
2009. aug. 13. 16:08
 7/8 A kérdező kommentje:

én az összes válaszolót felpontoztam, kivéve egyet, arra nem adtam semmit. Lepontozni a saját kérdéseimre adott válaszokat nem szoktam . Ha nemtetszenek, inkább nem csinálok velük semmit, de lepontozni nem szoktam.

A kérdés pedig nem hülyeségből írtam.

2009. aug. 14. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja nem, most nézem, hogya legelső választ is felpontoztam. Arra hittem h nem csináltam vele semmit. Nem én vagyok a lepontozó.
2009. aug. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!