Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem létezik jóképű, jó testű pasi, aki nem skalpvadász és még értelmes is?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 19:50
21/37 anonim válasza:
Ez így működik, majd megszokod.
22/37 anonim válasza:
Mert tökéletes ember nem létezik. Akit te annak látsz az se tökéletes, csak te képzeled annak.
24/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy tökéletes lenne valaki,attól,hogy ez a 4 dolog igaz rá.:D
2012. nov. 9. 21:57
25/37 anonim válasza:
jajj ba*zmeg! és miért nem él az összes ember jólétben, boldogságban, egészségben?! mert belelóg a bilibe a kezed! amúgy ezen a kur*va földön biztosan létezik egy-két ilyen srác. ha szép arcú, jó testű csaj vagy aki nem ku*rva és még értelmes is, akkor bizonyára fogsz egyel találkozni.
26/37 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog,hogy kinek milyen stílus jön be. Én van akinek beleférnék bőven ebbe a kategoriába, van aki meg a stílusom miatt nem kedvelne. De ez kb. majdnem minden igényesebb fickóval így van. Lutri,hogy kit, milyen állatot fogsz ki.
27/37 A kérdező kommentje:
jól van na.csak kérdeztem ne harapd le a fejem:(
2012. nov. 9. 23:43
29/37 A kérdező kommentje:
Kis mázlista,gratula:)) Sok boldogságot!
2012. nov. 10. 15:46
30/37 anonim válasza:
Egyszerű. Mert teljes életet képesek élni barátnő nélkül is. Én is ilyen vagyok, sportolok, jól nézek ki, értelmes is vagyok, még sincs szükségem kapcsolatra.
Viszont szexelni szeretek, meg felszedni lányokat, kihívásnak tartom, és szeretem a kihívásokat :D Szóval, ha nem defektes embert akarsz magad mellé, akkor várnod kell pár évet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!