Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

Lépni akarok a nős pasis ügyemben :) Mármint elég jó viszonyt tápláltam egykor egy nős pasival, ami aztán nagyjából megszűnt, mivel most nyáron nem találkoztunk. írtam 3 e-mailt,(ez rossz ötlet volt tőlem) de nem válaszolt egyikre sem. Nos, egy ideje nem írtam, és azt is akarom, hogy konkrétan lássa, hogy engem sem érdekel már. Mérlegeltem a dolgokat, és a legjobb ha minden baráti kapcsolatot törlök vele, így az IWIW-est is. Vajon kiírja neki, ha töröltem a barátaim közül? Vagy csak eltűnök és egy baráttal kevesebbje lesz, anélkül, hogy tudja ki volt? És amúgy ez jó ötlet-e? Segítsetek!

21/L

2009. aug. 13. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan töröld ki !Nem lesz belőle bajod
2009. aug. 13. 09:42
 2/8 A kérdező kommentje:
No, de kiírja, hogy én léptem le? :) Máskülönben nem lenne buli a buli, mert ritkán lép fel az IWIWre, szerintem lusta is lenne kinyomozni ki pakolt el :)
2009. aug. 13. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem irja ki...szal torolheted nyugottan;)
2009. aug. 13. 09:53
 4/8 A kérdező kommentje:
no, ez nem a legjobb... :( Akkor maradok a szimpla nemíroktöbbet-nél :(
2009. aug. 13. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem, nem írja ki. Az email küldése tényleg rossz ötlet volt. Mit írtál benne? Találkozni, utcán összefutni szoktatok? Ha igen, akkor az lenne a legjobb, ha tök természetesen viselkednél vele, mint egy régi ismerőssel, azután lerázod, hogy bocsi, de most sietnem kell, minden jót!

2009. aug. 13. 09:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem írtam semmi provokálót, vagy olyasmit amiből az jönne le, hogy rajongok érte, de sajnos már a semleges tartalmú e-mailok is olyasmire utalhattak, mivel nem válaszoltam, hanem én kezdeményeztem az e-mail(nem)váltást, méghozzá háromszor...
2009. aug. 13. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

azt biztosan nem írja ki, ha törlöd az adatlapodat. viszont a csak az ismerőseid közül törlöd, azt azt hiszem megkapja e-mail-ben(ha ez a szolgáltatás be van neki állítva).

amúgy meg ez nagyon gyerekes. nem az fog neki lejönni ebből, hogy na ez a csajszi most elfelejt engem, futok akkor hozzá, mert nem akarom elveszíteni, hanem az, hogy mennyire zakkant vagy, hogy ilyen hülyeséggel akarod felkelteni a figyelmét.

a páromat anno hívogatta az excsaja, aztá amikor már elege lett abból, hogy mindig el van küldve a búsba, akkor törölte magát a párom ismerősei közül. mi ketten jó nagyot röhögtünk az egész drámai színjátékon, hogy mennyire szánalmas.

a párom azóta a férjem. és jó lenne, ha nem másznál bele házasságokba! nem értem, hogy egy nő, hogy tehet ilyet egy másik nővel. ez undorító, már bocs!

különben meg ha az e-mail-ekre nem válaszolt, akkor valószínű, hogy nem kellesz neki.

ezt kellene megértened és tovább kellene lépni!

21/L

2009. aug. 13. 09:58
 8/8 A kérdező kommentje:
igazad lehet :) ilyen szemszögből tényleg gyerekes megoldásnak látszik :) különben meg nem én másztam bele, ő kezdeményezett, és azért furcsa, hogy nem válaszolt. de különben már nem érdekel :) (nagyon remélem) :)
2009. aug. 13. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!