Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell a férfiak közelébe kerülni, felkelteni az érdeklődésüket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok férfi vesz körbe, de én valahogy a fenekeme ülős , otthoni típus vagyok.
Hogy érjem el, hogy legyenek jelentkezők az életemben, így esélyt sem adok. :(
2012. nov. 8. 21:52
1/11 anonim válasza:
Hát ne a fenekeden ülj, hanem használd.
Hajolj le előttük, szűk farmerba, szoknyába.
Vagy csini topot vegyél fel: Szabad vagyok felirattal.
2/11 anonim válasza:
Ha sok férfi vesz körbe, beszélgess, legyél kapcsolatban velük. Ha valakinek megtetszel, így nagyobb eséllyel tehet lépéseket, de neked is lehet.
3/11 anonim válasza:
Először is nőnek kell születni. Azt hiszem ez neked sikerült.
Nagyban megkönnyíti a dolgodat, ha csinos nővé sikerült válnod. Ezt sajnos látatlanban nem tudhatom.
Ha esetleg ez utóbbi annyira nem jött össze, akkor szóba kell állnod a férfiakkal, és meg kell mutatnod, hogy intelligens és kedves lány vagy.
4/11 anonim válasza:
nem ismersz engem az a baj, inkább legyél otthonülős mint egy ribanc akit mindenki megkap én azt mondom.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem ribanc szeretnék lenni, távol áll tőlem, csupán társra vágyom.
2012. nov. 8. 22:04
6/11 anonim válasza:
Komolyan nincs egy pasi se, aki bepróbálkozott volna nálad?
Vagy csak az nem próbálkozik, akitől várnád?
7/11 Hole Hunter válasza:
Nos...a férfiak közelébe leginkább lábon célszerű kerülni (bár egyesek a térdelésre esküsznek). Az érdeklődésüket nyitottsággal, jókedéllyel és kacérkodással(nem ribanckodás) lehet felkelteni.
9/11 anonim válasza:
Ahhoz először a külvilággal is kéne a primitív helybeli kommunikációt gyakorolnod, ahol az elavult nonverbálisan is kommunikálhatsz, sőt a helyesírásra sem kell figyelned. Ha ezt az ellenkező nem tagjaival teszed, a pártalálásra hatványozottan megnőnek az esélyeid.
10/11 anonim válasza:
Amint látod, nem az a baj, hogy nincsenek körülötted férfiak. Az se feltétlenül baj, hogy otthonülős típus vagy, nekem pl. bejönnek az ilyen lányok. A gond ott lehet, hogy esetleg nem hagyod magad megismerni, nem nyitsz a férfiak felé, bezárkózol a magad kis világába. Egy-két jó szóba még senki nem halt bele, próbálj te is beszélgetni. Nem feltűnően, nem nyomulósan, nehogy félreérthető legyél, és azt gondolják, hogy ki akarsz kezdeni velük. Próbálj kicsit "kivirulni", kommunikálj, legyél nyitottabb, így talán felfigyelnek rád. Sokszor gondolják azt a lányok, hogy azért nem vesszük észre őket, mert átlagosak vagy csúnyák. Ez nem feltétlenül igaz. Talán azért nem vesszük észre őket, mert "szürke kisegerek", és elbújnak a sarokban (képletesen szólva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!