Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen srácról?
19 éves, kb 180 centi magas rövid sötétbarna hajú borostás, déli típusú, a sokmindenki szerint helyes srác nagy ismerősi körrel.
alapból vidám, optimista, beszédes és magabiztos. művelt, jól kiismeri az embereket és sok témában otthon van. hűséges típus, a szerettei a legfontosabbak számára. negatív tulajdonságként említhető hogy lusta és amihez nincs kedve arra nem hajlandó, viszont késztetés van benne hogy mindenkinek segítsen.sok ötlete van de nincs benne kitartás megcsinálni.
gyakran tép (kb napi szinten), szabadidejében rappel, freestyleozik, dalszövegeket ír, rajzol, főz. régen focizott, dohányos.
elsőre ennyi jutott eszembe, és tudom hogy unalmasak ez a "mit gondoltok rólam" tipusú kérdések de kíváncsi vagyok látatlanban az emberek véleményére
2. vagyok
A kérdést vagy azért etted fel mert semmi önbizalmad nincs és emiatt véleményt kérsz hátha kapsz jót hogy legyen önbizalmad.A másik lehetőség az hogy azért tetted ki hogy fényezd magad.Eléggé kis IQ szükséges ahhoz hogy észrevedd hogy jó tulajdonságaid vannak.Akármelyik is az, sz szánalmas és rongált erkölcsi értékelésre utal
látom még nem nőtt be a fejed lágya, és még mindig a herceget keresed a fehér lovon, .... legszívesebben csak annyit írnék menny a pics(á)ba,
de most mi az hogy mit gondolunk róla, életemben nem mondtak rólam ilyen sok pozitív tulajdonságot, 2-t talán, hát b.meg elfog az irigység, meg mit élteted azt a kocsogot, biztos lesz neki 100 barátnője a következő 5 éveben ha már ilyen sok jelzőt felsoroltál. Menj állj be a sorba dugasd meg vele magad, aztán pár év mulva úgy is csak egy leszel a sok közül a számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!