Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen típusú lányok jönnek be? (több lent)
számot!!! lécci és azt hogy mit változtatnátok benne :D
1 belső: túl sokat gondol magáról , nem bíznak rá titkokat okkal , egyáltalán nem társaság kedvelő , túl komoly minden helyzetben
külső: nagyon vékony ,összefogott "semmilyen" világosbarnás szőke haj, rengeteg szájfény szép bőr arc
pasik : nem felelnek meg neki
1 belső: kevesebbnek érzi magát, vidám,társaságkedvelő, sokan nem kedvelik mert leszól másokat,komolyabb helyzetekben nem tud normálisan viselkedni
külső: összevissza, szőke haj, lapos fenék semmi mell nem szép has nagy comb ,szép arc szemek igénytelen szemöldök
pasik : csak ha kockahasa van és jó öltözködési stílusa
3 belső: nagyon kevésnek érzi magát, megbízható, társasági ember, néha picit sok, tud komoly is kenni
külső: szép arc szemöldök és szem , formás fenék és mell kis úszógumi laposabb has, sötétbarna ápolt haj
pasik: ha igényes de főleg arc lényeges és stílus
4 belső: túl csendes, nem társasági, megbízható,ha valamit hülyeségnek tart elég gyakran püff .. püff..-özik ,egyáltalán nem nyitott
külső: igénytelen sötétbarna haj világosbarna tincsekkel, igénytelen szemöldök szép szemek nem a legszebb arc szép bőrrel, vékony test lapos fenék testéhez képest túl nagy mell
pasik:a lényeg hogy szeresse de másét leszólja
ja, szóval ha az a lényeg, hogy milyenre vágyok, akkor szkippeljük a 4-est. Legyen értelmes, bátor, odaszólogatós, legyen képes gondolkodni és önálló véleményt kialakítani. Külsőre szinte mindegy. Szinte. A felsoroltak mindegyike belefér, nem kell a "csajos" megjelenés, sőt.
Férfiigény terén meg nyilván annak örülök, ha én kellek neki, ezt nem is értem a felsoroltakban:)
De a többi sem ilyen:)
És a négyes püff-püff-özik, ami nem tudom mi, de piszok aranyos lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!