Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön ez a "plázacicus" stílus?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 22:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Aktusra sem. :/

2009. aug. 12. 22:45
 12/37 anonim ***** válasza:
94%
elég sok plázacicát ismerek..egyiket sem az esze miatt tartják sokra..90%-uk buta, mert a divaton és a pasikon kívül nincs más témájuk..mivel másról nem is hajlandóak/képesek informálódni...
2009. aug. 12. 22:53
 13/37 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Persze minden férfinak bejönne, csak ahogy írta valaki előttem nem mindenki van olyan kiváltságos helyzetben hogy összejöjjön ilyen nőkkel. így hát könnyebb azt írni, hogy nem jön be. (kíváncsi vagyok akkor mire szoktátok verni a farkatok, csak nem ilyen csajokra?)
2009. aug. 12. 22:58
 14/37 anonim ***** válasza:
64%
Hát bevallom őszintén, én gyarló férfi vagyok, és én tartok egy plázacicát,szerintem minden férfi fantáziáját izgatja, mutass már egy férfit aki kirugdalná P. Andersont az ágyából. Viszont értelmiségi, kvalifikált ember is vagyok, szóval a cica még a házból sem jöhet ki velem, nehogy társaságba menjek vele. Nem nem, egy jól szituált férfi mellé ilyen nem való.Lehet, hogy nem buta, nem állítom, hogy mindegyik az, de közönséges, ezért komoly társaságba nem való. Maradjon csak a plázákban, és álljon rendelkezésemre mikor kérem.
2009. aug. 12. 22:59
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
22:59-nek legalább őszinte vagy. de én pont ezért nem tartom őket sokra, sőt. mert csak erre valók. és ilyen nő nem kell.
2009. aug. 12. 23:04
 16/37 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat:)

egyébként miért gondoljátok h minden ilyen stílusú csaj egyenlő azzal h ribanc meg buta?

egyébként meg többnyire ugy vettem észre bejön ez a pasiknak.

2009. aug. 12. 23:05
 17/37 anonim ***** válasza:
90%

Plázacica=külsőmániás, buta, naiv, tájékozatlan, felszínes csaj.

Akire ezek a tulajdonságok nem igazak, akkor az nem plázacica, hanem egy igényes, csinos lány.

2009. aug. 12. 23:37
 18/37 anonim ***** válasza:
91%
Hát attól, hogy egy nő szép, ápolt, csinos, vékony, meg satöbbi, még nem plázacica. Csak ha úgy kezd el viselkedni, minden nap ki van vakolva, méteres műkörme van, pici, alig takaró kis szoknyácska, kis kivágott felsőcske van rajta. Na nekem ez már az.
2009. aug. 12. 23:38
 19/37 anonim ***** válasza:
78%
én kirugdalnám P. Andersont az ágyamból... alapból nem szeretem a túl nagy melleket, és nekem nem tetszik se az arca se semmilye... jah és a kérdésre a válasz nem...
2009. aug. 13. 01:18
 20/37 anonim ***** válasza:
84%

a plázacica titulust nagyrészt a viselkedése miatt kapja meg az illető lány. lehet vki hosszú szőke hajú, sminkelt, miniszoknyás, magassarkús, deha nem viselkedik plázacica módjára, nemfogják annak tartani. plázacica akkor leszel, akkor semmi másról nem beszélsz, csak a külsődről, a ruháidról, meg a pasikról, mindemellett még buta is vagy.

és igen, a pasik verik a farkukat egy ilyenre, de csak a minél hamarabbi kielégülés végett, hioszen kinnvan segge, melle, mindene, így a legeccerűbb elmenni. valszeg senkisem egy garbós, farmeros csajra fogja verni a farkát:D de ez nemazt jelenti h az életben ilyen csajra lenne szükségük, h szívesen sétálna végig vele akárhol, éshogy szívesen szexelne mindennap.

ja és P andersont sok pasi kirugdosná az ágyából, hidd el....levan lakva

2009. aug. 13. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!