Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, miért van ez?

Figyelt kérdés

Tudom hogy gúnyolni fogtok,és azt mondjátok más lány boldog lenne ha ez történne,de nekem ez már sok...

Nos,én régen nagyon átlagos lány voltam.Soha nem figyeltek rám a srácok.

Magam miatt elkezdtem megváltozni,erősődni.

Lefogytam,levágattam a hajam nőiesre ami jól áll.Csinosan kezdtem öltözni (de nem p*csásan).Magabiztosabb lettem.

Azóta a srácok záporoznak körülöttem....

Szinte már rajongásig fajult a helyzet az egyik srácnál..

Udvarolnak,és vad idegenek mondják milyen gyönyörű vagyok.

Nekem az fáj csak leginkább hogy sok srácnak összetörtem a szívét azzal hogy visszautasítottam.Olyan lelkiismeret furdalásom van.Volt hogy azért jártam egy sráccal,mert megsajnáltam....

Legszívesebben elbújnák a fiúk elől.

2009. aug. 12. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
szia. ez teljesen természetes a szép lányoknál hogy körülrajongják a pasik. ettől nekik még nem töröd össze a szívüket, hogy nem jössze össze mindegyikkel. én is így vagyok, nekem is mondják hogy szép vagyok, meg ha állok a buszmegállóban állandóan dudálnak meg fütyülnek idegenek, meg ilyenek. de van barátom és ezért rájuk se hederítek. ők nem sértödnek meg, mert minden szép csajjal ezt csinálják gondolom. neked se legyen bűntudatod, és csak azzal járj majd akit szeretsz.
2009. aug. 12. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak tudod,kicsit rossz az hogy a külsőm alapján ítélnek...

Ilyenkor mindig azt mondom nekik,ti még nem ismertek.

És aki tényleg komolyan akar valamit,az szeretne megismerni...Helyes hogy ezt mondom a srácoknak?

2009. aug. 12. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

persze...ne is izgasd magad miattuk

ezt naponta legalább 10 lánnyal eljátszák, hidd el...ennek az a lényege, hogy te magabiztosabb légy és érezd jól magad attól, hogy ennek is tetszel. Emiatt ne érezd rosszul magad, ő se veszi annyira a lelkére

2009. aug. 12. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!