Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már ilyet? Emózni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 01:52
1/10 A kérdező kommentje:
Én ma este hallottam 2 csajtól...
Ez mit jelenthet?
2012. nov. 7. 01:53
2/10 anonim válasza:
az emo az egy biologiailag kifejletlen goauld-parazita,ha mégegyszer meghallod vaalahol a túlélési esélyed lecsökkenhetnek a minimálisra.azt ajánlom vigyázz.
3/10 anonim válasza:
Azt hogy össze gyűlnek egy helyen, befestik a hajukat feketére, rózsaszín, fekete ruhákat vesznek fel, sírnak egy sort, aztán öngyilkosok lesznek.
4/10 anonim válasza:
2-es! és mi van ha ghoauldok ha nem pl lidércek?
5/10 anonim válasza:
akkor 5 nap mulva pirkadatkor keletfelöl megrohamoznak minket a kreol-börü falpatkányok ._. nagyonveszélyes állatoke.egyszeer szumátrában volt szerencsém összefutni velük.
6/10 anonim válasza:
Az emózás az egy olyas fajta tevékenység, amit akkor csinálsz, amikor feldugnak a v@l@g@dba egy savval teli szappanos dobozt, amin aztán eljátszák a KOSSUTH LAJOS Azt üzente, stop.kezdetû, Felsõpáhoki Ó germán kesergõ pánsípon hajnalban...
7/10 anonim válasza:
Ez nem tudom mit jelent, talán, hogy szomorkodni, rosszkedvűnek lenni, nem vágom. Ezt viszont igen:
"Legóztok? Legóztok? Hát mit képzeltek ti magatokról?"
Bocsi, de nem tudom megunni! XD
8/10 anonim válasza:
eljátszani a depresszióst, sajnáltatni magad stb... az emo egy divatirány, ahol először megkedvelik az emo-s zenekarok zenéit, aztán átveszik a az öltözködési stílusukat, majd az életérzésüket is magukra erőltetik... rengeteg ember megy ebbe tönkre...
9/10 anonim válasza:
8/8-as: Aki így jár magára vessen, mindenki tudja mit jelent, ha nekik ez jó, csinálják, de a normális embereket hagyják ki belőle.
10/10 anonim válasza:
Lényegében azt jelenti, hogy szomorkodni, keseregni, sajnáltatni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!