Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány szép, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Ha egy lány szép, de nincs szexi kisugárzása, akkor ezen hogyan tudna változtatni?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy szép vagyok, kedves, de valahogy mégis gyenge a kisugárzásom. Saját ízlésem szerint, csinosan, nőiesen szoktam öltözködni, de valahogy nincs meg a kívánt hatás. Ezen hogyan tudnék változtatni? :) Vagy nem ezzel van baj, hanem azzal, hogy túl csenes vagyok? De az egy ismeretlennek az utcán nem tűnik fel, szóval nem hiszem. Szerintetek? (A zavaros megfogalmazásért bocsánat!)
2012. nov. 6. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vasarolj egy szexi ruzst;-)
2012. nov. 6. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki,hogy nőisen öltözködsz de kicsit kihívóan,változtass frizurát,kérdezz meg egy profi fodrászt,hogy milyen szinű,milyen formáju haj állna jó az arcodhoz,és ne legyél félénk,próbálj lazulni,ne legyél feszült,meg szégyenlős,csak lazán!!! Ne foglalkozz vele ki mit gondol,csak te érezzd jól magad,erre törekedj.
2012. nov. 6. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
A nőknek általában fogalmuk sincs, hogy valójában mennyire vonzóak.
2012. nov. 7. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a lényeg, hogy Te hogyan látod magad, mennyire szexinek, mennyire szereted saját magad. Ezt lehet tanulni is, ismerek egy könyvet, amiben ez részletesen le van írva.
2012. nov. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!