Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknál 176 cm alacsonynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál 176 cm alacsonynak számít?

Figyelt kérdés

Sokan írjátok, hogy nagy hátrány, ha egy férfi alacsony, de azt már nem, hogy hol kezdődnek az alacsony férfiak. A kérdésem az lenne, hogy ennyivel még alacsonynak számítok? Tudom, hogy valahol itt van az átlagmagasság, de érdekelne, hogy ez még "jó-e", vagy a lányok többségénél magasabban van a határ.

Ja és azt is leírhatnátok, hogy pontosan kiket értetek alacsony férfiak alatt, mert ez nekem sosem volt tiszta.

2012. nov. 6. 10:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%
Férfiaknál az átlagos magasság 176,5 cm, szóval egyáltalán nem számítasz alacsonynak az antropometriai adatok szerint. A lányoknál sem vagy akkora hátrányban emiatt. A 170 cm vagy az alatti férfiak azok, akik alacsonyságuk miatt "láthatatlanok" a női nemnél.
2012. nov. 6. 13:09
 22/37 anonim ***** válasza:
57%
Nem láthatatlanok ők se, egy helyes arc többet számít. :)
2012. nov. 6. 13:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
22-es, igen egy helyes arc kompenzálhatja az alacsonyságot, viszont én kifejezetten csak a magasságra írtam a dolgot. Egy alacsony és csúnya fiúnak viszont nincsen semmi esélye, mert ők már tényleg láthatatlanok.
2012. nov. 6. 13:18
 24/37 anonim ***** válasza:
52%

Abszolút nem vagy alacsony, de nekem a nálad is magasabb fiúk jöhetnek szóba. Sajnos 178 cm vagyok és én elvárom, hogy a srác magasabb legyen, mint én. Amúgy nagyon gyűlölök magas lenni, de hát ez van...:(

L/16

2012. nov. 6. 15:21
 25/37 anonim ***** válasza:
54%
Örülj, hogy ekkora lettél, én csak 170 cm vagyok, és hidd el, nem egy álom így az élet. A 180cm min. szabály szinte mindegyiknél alap, de főleg a 160cm vagy alacsonyabb lányoknál jellemzőbb. Nem fogok a magassarkúkkal hadakozni, ha nem kellek, mert ekkora vagyok és szegény akkor nem kellek. Legyen ez az ő szegénységi bizonyítványuk. Megjegyzem nem a 175cm+os nőknél szoktam bepróbálkozni, mert ott alapból esélytelen az ember 170cm-es törpe mérettel, legyen akármilyen "jóképű" is. Szóval a te 176cm-ért sokan ölnének :), hidd el, ez a minimális magasság amivel kezdhetsz valamit az életben. 25/f
2012. nov. 6. 19:45
 26/37 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó, pedig rosszul csináljátok, megjegyzem.

A magas barátnőimet általában az sem zavarja, ha a fiú alacsonyabb picit náluk.

Míg a nagyon picike lányok szinte mindig magas barátot akarnak (vannak kivételek), mert "két alacsony hogy néz ki?"

2012. nov. 7. 09:36
 27/37 anonim ***** válasza:
59%
A baratom 169 cm, pont mint en. Megis imadom :-))Engem nem zavar, ot neha igen, amikor magassarkut veszek fel.
2012. nov. 7. 12:25
 28/37 anonim ***** válasza:
55%
Megnézném, hogy ha nehéz körülmények között élnél, akkor is bomlanának e utánad a magas barátnőid? A 170 cm egy hatalmas szívás, a lehető legrosszabb. Amelyik meg alacsony férfiként talál magának nőt az a jó anyagi helyzete miatt van. Aki szegény körülmények között nőtt fel szinte esélytelen ebben az elanyagiasult világban.
2012. nov. 7. 13:49
 29/37 anonim ***** válasza:
52%

"Amelyik meg alacsony férfiként talál magának nőt az a jó anyagi helyzete miatt van."

Hát persze, a barátnőm kb. 170 cm-es barátja keres vagy 90 ezret, nagy jóindulattal. Se lakása, se kocsija, mégis dúl a szerelem. :) És a barátnőm szép, egyetemista lány, de diákmunkával többet keres havonta.

2012. nov. 7. 14:04
 30/37 anonim ***** válasza:

A 176 cm-es átlagmagasság olyan, mint a havi 135 ezres átlagfizetés.

Átlagos? Abszolút!

Elég a nőknek? Többnyire nem.

Tapasztalatból mondom, és nem csak Magyarországon van így.

2012. nov. 9. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!