Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:) Jo sokan reagaltak :)
Nekem szerencsem volt: a masodik felesegem valogatott tornaszno volt (azota mar a harmadiktol is elvaltam, akinek ugyancsak fantasztikusan kepzett teste volt: mozdulatmuvesz).
Csodalatosak az ilyen lanyok, akik nap mint nap iszonyatos kemeny orakat edzenek. Az ilyen lanyok fantasztikusan fittik :) teljesen mas meg a tartasuk is, mint a hetkoznapi lanyoknak. Arrol nem is beszelve, hogy a legtobb sportolo lany egy kicsit vermesebb is, hiszen egesz eletukben pozitiv visszajelzeseket, bokokat es folyamatos udvarlasokat kapnak ... nem tudom, hogy ezert-e, de szinte minden szupercsaj egy picit tobb mint az atlag.
Amugy meg nem nyafkak, tudnak aldozatot hozni nyafogas nelkul es odateszik magukat ha kell.
Az alakjukrol ne is essen szo, hiszen mindenki nagyon jol tudja, hogy, hogyan nez ki egy sportolo csajszi.
Most egy balettos lanyra hajtok :) Nem tehetek rola, vadlimanias vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!