Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok a tornász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok a tornász lányokról? ^^

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 21:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a nagy érdeklődésre való tekintettel igazán küldhetnél nekem egy félmeztelen/meztelen képet a testedről, nagyon kíváncsi vagyok. =)
2013. febr. 28. 20:20
 42/47 anonim válasza:
szerintem semmi gond nicsen azzal ha egy lany tornasz (kuzdo sportot is belelveve meg az atletikat) sot inkabb meg jo ha tornazik.. igaz en L vagyok de baris semmi problema nincs vele mert en kuzdosportolok es inkabb meg a fiukna bejon... :)
2013. márc. 13. 21:44
 43/47 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és szerintem nagyon csúnya a felsö testük, nem nöies.. szerintem inkább legyen meg a formája (pl: homokóra vagy mindegyis) csak ne legyen olyan vállas mint egy pasi, szerintem nem vonzó.. :) Nekem elég férfias és nincs is nagyon mellük, kicsit lezbisnek néznek ki.. de ez csak az én véleményem.
2013. jún. 16. 22:29
 44/47 anonim ***** válasza:
Hát, én azt, hogy ha tökön rúgnak jobban fájhat. :$
2013. júl. 25. 16:48
 45/47 anonim ***** válasza:
a (versenyszintű) sportoló lányok általában túl laposak, izmosak.. ez nekem nem jön be.. egy lánynak legyen nőies alakja, ha már egyszer nő..
2013. júl. 25. 17:24
 46/47 anonim ***** válasza:

:) Jo sokan reagaltak :)

Nekem szerencsem volt: a masodik felesegem valogatott tornaszno volt (azota mar a harmadiktol is elvaltam, akinek ugyancsak fantasztikusan kepzett teste volt: mozdulatmuvesz).

Csodalatosak az ilyen lanyok, akik nap mint nap iszonyatos kemeny orakat edzenek. Az ilyen lanyok fantasztikusan fittik :) teljesen mas meg a tartasuk is, mint a hetkoznapi lanyoknak. Arrol nem is beszelve, hogy a legtobb sportolo lany egy kicsit vermesebb is, hiszen egesz eletukben pozitiv visszajelzeseket, bokokat es folyamatos udvarlasokat kapnak ... nem tudom, hogy ezert-e, de szinte minden szupercsaj egy picit tobb mint az atlag.

Amugy meg nem nyafkak, tudnak aldozatot hozni nyafogas nelkul es odateszik magukat ha kell.

Az alakjukrol ne is essen szo, hiszen mindenki nagyon jol tudja, hogy, hogyan nez ki egy sportolo csajszi.

Most egy balettos lanyra hajtok :) Nem tehetek rola, vadlimanias vagyok :)

2013. aug. 4. 13:20
 47/47 anonim ***** válasza:
Böczögő Dorina <333
2013. aug. 4. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!