Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy meleg vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában a közeli barátaim társaságában meleg gondolataim támadnak. Alapjáraton nem vonzódok a férfiakhoz, de mint ember vágyok a közelségükre. Próbáltam enyhe közeledéssel (érintések stb.) jelezni érzéseimet, hátha ők is viszonozzák, de nem érkezett egyértelmű válasz. Lehet, hogy homoszexuális lennék? Kérlek segítsetek! Hülyeséggel kíméljetek! 16/F

2012. nov. 5. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
utólsó válaszolóval teljesen egyetértek!
2012. nov. 9. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Egy kérdés: Felül vagy alul lennél? Seme vagy Uke?

Leírásodból szerintem Uke vagy (de nem vagyok benne biztos), de ha igen, akkor próbálj meg 'aranyosan' viselkedni :) "Próbáltam enyhe közeledéssel (érintések stb.)" Jól csinálod :D Továbbá (mindig) mellkashasára döntsd a fejed 'nyugotan' (Ez neked is nagyon jól esne, mikor például szomorú vagy, valami miatt) !Ne mások közelébe!!Akkor ô is nyugottan viselkedik, ha csak ketten vagytok! -Ez a romantika

Egy kicsi példa szerelmi vallomáshoz: Félre hívod és pirultan bevallod neki. Majd bocsánatot kérsz tolakodásodért. Ha minden jól megy (és a kiszemelted nem egy durva figura), akkor tárva marad a szája, a 'meglepetéstôl'.....Ahhh annyira szeretnék segíteni, hogy ez után mit csinálj, de sajnos nem ismerlek :((( Remélem te tovább tudod majd írni a történetet!

Ha esetleg Seme (felül) lennél, akkor romantikával kell elcsábítanod. Fontos, hogy ne siettesd el a dolgot, lassan közelít barátodhoz. Neki nem kell azonnal érteni-e, hogy mire készülsz. Ha úgy érzed nem bírod vissza tartani az iránta érzet vágyad egy bizonyos pillanatban, akkor hirtelen emeld fel a poloját, vagy öleld át (játékból) (Nem fog sejteni semmit; az elején) !Ne társaságba!

Remélem tudtam segíteni.

Próbálj egy kedves lány barátot szerezni, aki segítene neked! Rokon is jó! (Mivel a lányok legtöbbje szeretik a fiúk közti szerelmet)

2012. nov. 17. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kumiko, gondolom lány vagy. :D Nem hiszem, hogy a japán mangaka művésznők által lefestett idealizált formáció annyira segíthet. :P:D

De aranyos volt tőled. :) A "felül"-"alul" is félreérthető, mert nagyon gyakran független a pózoktól ez! Sőt, néha még attól is, ki "hatol" kibe. :P

Talán a nők számára nagyon aranyos egy pirulós uke, és azonnal levenné őket a lábukról, sőt, előszeretettel képzelik el, hogy pasiként hogy reagálnának. De egy esetlegesen valóban hetero pasinál még ki is ütheti a biztosítékot, tehát csak óvatosan. :))

2012. nov. 17. 23:25
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Igaz nagyon szeretem a shounen ai-t. De nem csak abból merítettem az ötleteket;

Osztályomban van egy bisex fiú, aki az osztály legfiatalabb fiú tagjával van (általában) állandóan. (Nagyon aranyosak együtt) És az fentebb elmondott példák (ölelés, poló felhúzás) azoknak élô szemtanuja voltam :DDDDD (Irigyelhetnek fantársaim!!! Már ott tartok, hogy csak azért megyek suliba, hogy ôket figyeljem -Túlzás :)

2012. nov. 18. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Mázlista vagy. ;D De én meg egy halom bi fiút ismerek. :)
2012. nov. 18. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Ahw de lennék az osztályodban :( Csodálatos lenne 2 meleg fiút nézni nap mint nap :3
2014. aug. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!