Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Nem unjátok még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nem unjátok még a csajok miatta kesergést, síránkozást?

Figyelt kérdés

Jómagam, már k.rvára beleuntam az egészbe. Itt állok majdnem 25 évesen, szüzen, dübe gurultam vagy ezerszer. Nem jött össze és??? Most akkor mi van menjek tropára, mert a mai nőkkel nem lehet mit kezdeni? Szerintem hülyeség. A nők itt panaszkodnak, hogy minden férfi bunkó, ehhez képest egy ilyennel jönnek össze, majd külföldi pasival jönnek össze itthon v kint, mert minden magyar pasi bunkó smucik, és még írhatnám tovább.

Nekem tele van a t.köm a nőkkel, igyekszem elfoglalni magamat, és elterelni a gondolataimat az egészről.

2012. nov. 5. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szemetek a nők, akkor keresgéljetek pasik között. Gondolom velük sokkal egyszerűbb, és ők nem csak a külsőségekre mennek. Amúgy meg nem azért nincsenek nőitek, mert annyira csúnyák lennétek... Szerintetek ezt szeretnénk hallgatni, hogy sajnáltatjátok magatokat, h milyen szerencsétlenek vagytok?? Inkább olyannal van az ember, aki sugározza a jó kedvet és meg van békélve önmagával, mint ilyen siránkozókkal aki ránk fogja minden baját...
2012. nov. 5. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Csatlakozok! :c

Nemsokára 20/F.

2012. nov. 5. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm #9-es, megkaptad a zöld kezet, hiszen hasznos volt. :)
2012. nov. 5. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
A nők hidd el szerintem legalább annyit nyavajoghatnak, én így sejtem. A szerencsések király módjára élnek ,akiknek nem jutott annyi azok meg szopnak. Ez az élet. Egy igazságtalan hulladék. Ezt el kell tudni fogadni. Nekem lehet hogy lehetne, de én a nem merek belevágni párkapcsoaltba kategoria vagyok, egyszerűen túl nagy az egóm ahhoz, hogy bevállaljak egy elutasítást. Bonyoltult szar téma ez az egész szerelem, párkapcsolat hülyeség. Baszni kell az egészre, és menni stricinek szétku rvázni az életedet! EZ a jó, ez a járható út azoknak, akik nem képesek átlag életet élni. Hagyni kell a fenébe az érzelmeket, töröld el, írtsd ki magadból ,és csak koncentrálja a testi örömökre, a pillanatnyi varázsra! Meg fogod látni szerintem, hogy rá lehet szokni, és ugyanolyan kielégítő lesz. Csak öld ki a fránya érzelmeket, nem kell az. Ne a nő lelkét akard, csak a testét! És el fog jönni a várv avárt boldogság!
2012. nov. 5. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
A nőket nem lehet hibáztatni ezért, és én magam soha sem hibáztattam őket, hogy magasak az igényeik (a nagyon bunkó elutasításokból vehetnének csak vissza kicsit). Én csak magamat hibáztatom azért, amiért ilyen alacsony és amiért ilyen ronda vagyok. Ez ellen nem lehet tenni semmit. Ha nő lennék, én is elküldeném magam a francba, mert annyira ronda vagyok. De attól függetlenül reménykedem, de tudom, hogy ez hiába való, hiszen egy nőnek sem lehetek így az esete ilyen külsővel, sőt annak is már örülnék, ha nem úgy néznének rám, mint egy kupac féregre.
2012. nov. 5. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!