Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság az alacsony fiúknak barátnőt szerezni, tényleg ennyire utálják a lányok az alacsony fiúkat, nem tudnak hozzájuk vonzódni, miért van ennyire sok egyedülálló alacsony fiú?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Ez ostobaság. Eleve egy alacsony embernek a hozzá "kompatibilis" bulákat kéne vadászni. Egy 160 centis emberke ne a 175 centis macákra fenje a faszát én azt mondom. Rengeteg törpelány van, akik közül lehet válogatni. A nők vagy velük egy magas, vagy magasabb palit keresnek, de sose alacsonyabbat. Tehát ha egy 160 centiset kerítesz, és nincs egyéb gond veled, akkor több mint valószínű hogy hajlani fog a farkadra! Egyébként meg nézz körül a sztárvilágban, mennyi seggdugasz van, Stallone, Tom Cruise, Mark Wahlberg, de mind sikeres, nagy rajongótáboruk van, mert különlegesek, egyediek, és tökös fickók, nem hátráztatja őket különösebben a magasságuk szinte semmiben. Bár a Stallone Brigitte Nielsen duo az azért vicces volt akárhogy is nézzük :))
2012. nov. 5. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:

"A 175 nem kifejezetten alacsony..."

De igen, a mai fiatalok között csak ámulok mennyi a génkezelt, mintha lovat b.szni tenyésztették volna őket! :D

(bocs, akinek durva volt a poén xd)

2012. nov. 5. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem nincs bajom az alacsony fiúkkal! :D :$

mondjuk én sem vagyok egy égimeszelő, 165 cm vagyok :)

16/l

2012. nov. 5. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Akármerre megyek, mindenhol látok ilyen nagy létra 185 centis égmeszelőket is, meg normálisakat is, meg 170 minuszos törpéket is. De mind mellett van valami nőci, aki fogja a kezüket. Bárkinek lehet nője, ez nem a magasságon múlik, hanem hogy tudsz e magadhoz valót választani /ilyen téren/
2012. nov. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!