Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hüvelygombával szexelhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelygombával szexelhetek vagy lehet valami bajom belőle?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szexelhetsz, csak a párodnak nehéz lesz kikezelni, s ha megtudja, hogy kamuztál, akkor kiereszti majd a véred, majd utàna halkan elföldel.
2012. nov. 5. 12:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
"Azt mondta inkább viszkető pénisszel él mint szex nélkül vagy gumival. :S" - biztos h ez a megfelelő pasi neked?????? már nem azért..... de ha nekem vki ilyet mondana, biztos h nem beszélnék vele többet!!!
2012. nov. 5. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:

Hüvelygomba kezeletlenül, és oda-vissza fertőzéssel meddőséget, és halált is okoz...

Legyél észnél és előbb gyógyulj meg, valószínűleg a párod is beteg, ő is gyógyuljon meg így mindenképpen gumival csináljátok!!!!

Ha meg nemképes ennyi áldozatra akkor a helyedben elgondolkodnék a jövőn!!!

Ilyen erővel akár meg is csalhatna.... ugyanolyan bűn hogyha nem vigyáz az egészségedre!!!

2012. nov. 5. 13:00
 14/20 anonim ***** válasza:

"...majd utàna halkan elföldel."

Ezen behaltam a röhögéstől!

Remélem soha nem futok össze a kérdezővel hasonló nővel...

2012. nov. 5. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Megérdemlitek egymást! Nyugodtan szexeljetek... hulljon a férgese. HIV-es nem vagy véletlen? az lenne a igazi.
2012. nov. 5. 13:05
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem megcsalós de nagyon jó pasi és tapadnak rá a nők állandóan. Nem értem miért kell így leoltani az legyen a legnagyobb hibája, hogy imád szexelni. Mensi alatt is szexelünk.
2012. nov. 5. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
azért mert nincs rád tekintettel, te meg ha ilyeneket megengedsz, h mensi alatt is szexeljetek, csak mert neki éppen akkor ahhoz van kedve, akkor barátkozz meg a gondolattal, h előbb-utóbb lesz vmi jó kis fertőzésed(ami komolyabb lesz, mint egy hüvelygomba.. bár ez is lehet komoly, ha nem kezelik ki..)
2012. nov. 5. 13:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszike az együttérzést! A jó pasikért áldozatot kell hozni, különben keresnek maguknak olyat aki megteszi amit én nem. Az érdekelt volna hogy komolyabb baj lehet-e belőle de ezek szerint nem. Majd kezeljük együtt. Ő is megérti a kockázatokat, hogy elkaphatja de ha akkor is szexelni akar én nem állok az útjába.
2012. nov. 5. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te egy felelőtlen hüle kis popsi vagy!

A barátod felelőtlen hüle farok!

megérdemlitek egymást!

2012. nov. 5. 13:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Semmi bajotok nem lesz belőle, csak ping-pong effektus lesz, sosem fogtok belőle kigyógyulni, előbb-utóbb fájdalmas lesz.

A barátod is kezdje el kezelni magát már most, ha észlel tünetet, ha nem .

2012. nov. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!