Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha van egy fiú, aki csókolózik a bnőjével (a buszon) közben meg engem figyel, aztán meg rá pár napra bejelöl facebookon?
A fiút csak látomásból-hallomásból ismerem, a barátnőjével egy általánosba jártam, nem beszélgettem vele sokat, de ismerem. Amióta ez megtörtént, olyan fura érzésem van ha össze futunk, ( a buszon látjuk egymást ) nem merek ránézni, érzem/látom is hogy figyel. Nem az hogy tetszik, mert hát történetesen ennek a fiúnak AZ UNOKATESÓJA TETSZIK :D
Csak kíváncsiságból tettem fel, szerintetek ez mit jelent?
én eddig úgy vettem észre, sokan akik kapcsolatban vannak, jobban vágynak valakire (aki nem a párjuk) mint az egyedülállók. nem tudom miért.
pl. régebben egy kollégiumba jártam. ott volt egy lány, nem nézett meg sose. később összejött ott egy fiúval, és utána, amikor együtt voltak, talán egymás kezét is fogták, akkor egyszer jól megnézett az a lány. érdekes. de már több hasonlót tapasztaltam, nem tudom miért.
Hát nem is tudom, pedig olyan szép a csaja, hogy én mellette nem vagyok 'bámulásra méltó' (szerintem) :)
De azért azt érzem ha valaki néz, és nem csak 'véletlen' bámul maga elé'
Hanem ha meglát a buszablakon azonnal rám kapja a fejét, ha hátrébb állok forog hátra hogy már a nyaka majd kitekeredik, végig nézi ahogy leszállok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!