Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha genetikai okok miatt sovány vagoyk és nem tudok kigyúrni magamat, az arcom nem egy leányálom, de lányok szerint szépek a szemeim és bájos babapofim van, akkor szerintetek mennyi az esélyem egy barátnőre a mai felszínes világban?
Ennél nagyobb kamukat ritkán lehet olvasni.
Genetikailag kövér: Bullshit. Elmész a TEREMBE! Kajálsz normálisan kvasokat, és hízni fogsz. Ha rendesen kajálsz, akkor lehet, h izmosodni is.
A tingli-tangli otthon csinálok valami b.ziságot, az minden, csak nem edzés.
Kajálni pedig tök lazán lehet, leülsz, aztán eszel. Én pl ráfoghatnám, h genetikailag fos kövér vagyok. Mert, ha annyit ennék, amennyit akarok, és nem edzenék simán lennék egy 150 kilós bálna, de önmegtartóztatok, meg edzek. Lehet itt bunkózni, meg szidni azokat, akik tisztességesen lejárnak edzeni, de inkább tenni kellene azért, h ne nézz ki úgy, mint egy fos.
ma 21:57
Ha fizeted a több ezres költségeit a kondizásnak, nagyon szívesen elmegyek, addig pedig marad otthoni edzés és szerény étrend. Nem tudom mit nem lehet ezen felfogni, hogy nincs pénzem feleslegbe még edzésre is, épp, hogy kijön minden a számlákra és alapvető dolgokra. Sajnos ez van.
Én is magamnak teremtem elő az edzés költségeit. És a normális kaja sem drágább, mint a fos kaja, csak több odafigyelést igényel.
Nem értem, hogy miért akartok normális barátnőt, ha nem tesztek érte. Am havi 9000 Ft az napi 300, ami 2 kávé ára... Vagy 1/3 doboz cigié annak, aki cigizik, vagy 1 tábla csokié... Mindenki eldöntheti, h neki mi a fontos.
Reklám: Paul "Coach" Wade : Fegyencedzés című könyvét ajánlom figyelmedbe. Olcsón, otthoni körülmények közt is fenntartható, jó edzés programot javasol, és ha kitartóan csinálod, igazán brutál dolgokra is képes leszel.
Kifizetetlen termékvásárlási rovatunkat olvasták.
Az otthoni edzéssel van baj ember,felejtsd el,hogy otthon tingi lingi pin@edzéssel jó alakod lesz,plusz az étrend ez nem olcsó sport.Egyet javaslok menj el DOLGOZNI,ennyi.
Igen keres melót,és lesz zséd mert így csak az idődet pocsékolod.
Nem bántásból de ez az igazság,előbb tedd magadat rendbe anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!