Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a baratnomnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a baratnomnek a szuletesnapjara?

Figyelt kérdés
...akit csak aprilis ota ismerek, mivel a szepsegiparban dolgozik, nyilvan illatszer, meg ilyesmi kilove. Nem vagyunk fiatalok sem, szoval kialakult izlese van neki is ruhanemut sem nagyon erdemes. Mivel nem tul regota ismerjuk egymast, nem tudom meg, hogy mi az aminek orulne, meg persze nem akarom egybol tul draga ajandekkal sem letamadni. Esetleg egy szep csokor virag? Vagy mondjuk cserepes virag?
2009. aug. 12. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél neki vágott virágot, mert az elhervad.

Inkább valami emlékezetesebb dolgot...amiről eszébe jutsz később is

Mondjuk valami gravírozott dolog? Vagy kirakót a közös képeitekből?

2009. aug. 12. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:
én a barátomtól olyan törölközőt kaptam, amire az volt írva h "szeretlek":) de vehetsz neki olyat, amin az ő neve van rajta! Sok ilyen dolog van;)
2009. aug. 12. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!