Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejön egy ilyen testalkat?
Nem kell keresni. Ott van az, egy kicsit lejjebb. S úgy már rendben is van a csaj, csak ne láttam volna a többi képet. Nem szívesen mennék arra haza, hogy épp húzódzkodik s így néz ki. Tapasztalataim szerint inkább a nők tartják szépnek, jó testűnek az izmos nőket.
Számomra inkább ehhez közelít a jó test, csak hogy érzékeltessem a különbséget:
http://www.youtube.com/watch?v=TZqhoI7A58o&feature=watch_res..
Persze ízlések és...
Ej milyen negatívak a népek :D Aztán ha élőben látnak ilyesmit, nem győznek nyáladzani (szemtanúja voltam).
Szerintem ez a tökély fitnessalak, de hát ő versenyző, kivételes adottságokkal, nagyon sok munka van ám benne, és persze a verseny miatt jól le van szálkásodva is. Én nagyon bírom az ilyesmi alakot, bár nekem tán túl vékony xDD Ha egy átlagcsaj csak megpróbálja megközelíteni, már szuper alakja lesz.
Ja, és hozzáteszem, 34 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!