Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bekerülni a "mágikus 20 %-ba? "
A fórumon gyakran elhangzott már az a megállapítás, hogy a lányok többségét a férfiak kisebbsége dugja, a többi férfi már csak akkor jöhet számításba, amikor az előbbiek már nem foglalkoznak tovább a lánnyal.
A hölgyek persze tagadják, de ez az alapvető helyzeten nem változtat. A férfiak természetesen-érthető okokból-be akarnak kerülni az elitbe, csak keveseknek sikerül. Hogyan csinálják azok, akiknek sikerült?
A választ szerintem nyugodtan le lehet itt is írni, mert ettől függetlenül továbbra is csak kevesek kiváltsága lesz ez,mivel egy dolog ismerni, más dolog tudni a módszert.
Hát persze! Írsz egy semmitmondó választ, ez nem nagy művészet.
Tudom, hogy vannak emberek, akik sokáig a nagyobb halmazban voltak és bekerültek a kisebbikbe. Remélhetőleg egyikük megtiszteli a topicot a figyelmével.
"a lányok többségét"
Ez hülyeség, az ilyen elit pasik nem érik be pl. átlagos csajokkal, nekik is elit nők kellenek
A kérdésedre a válasz pedig az, hogy gyúrj, legyél magabiztos és persze sikeres, gazdag
Végülis nagyrészt fedi a valóságot.
Úgy vettem észre egyébként, hogy amikor beindul a"a gőzhenger, akkor egyik tulajdonság kialakulása követi a másikat".
Ez a dolog kicsit olyan, mint túlélni egy amúgy halálos betegséget. Persze, akadnak, akik túlélik, különböző okok miatt, de nem ez az általános.
Persze számít az, hogy mennyire állsz távol attól a 20%-tól. Én a lehető legmesszebb állok, szóval nekem az sem jött be, hogy elég sokat változtattam magamon. Most már beletörődtem ebbe a helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!