Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az első alkalom elött vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első alkalom elött vagyok. Honan tudjam hogy jó helyre dugom-e?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 00:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha kapsz egy jó nagy maflást, akkor minden valószínűség szerint rossz helyre akartad dugni. Egyébként meg ha a lány háton fekszik, akkor a felső nyílás a nyerő, ha hason, akkor az alsó. Ha oldalt, akkor 50-50% az esélyed.

Valóban jobban jártok, ha először a pettinggel próbálkoztok...

2012. nov. 4. 00:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is hülyére röhögöm magam :DD

Főleg az elsőn :DDDD Kész :DDDD

13/22 anonim ***** válasza:
A háromból 2 lik jó.A rosszba úgysem férne bele úgyhogy nem lesz gond szerintem.A középső a jó megfejtés amúgy :)
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha katéterezni akarod, akkor mindent bele b@szki....
2012. nov. 4. 00:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A pinályában - ezen besírtam. A több lyukon még egyszer. Ilyen nincs, komolyan!

Kedves kérdező, nézegess képeket, hány juk van a nő pinályán! :-DD

2012. nov. 4. 00:48
 16/22 anonim ***** válasza:
ez kemény volt,kellett 10perc mire végig olvastam,de csak mert fetrengve visítok a röhögéstől. :D állatok :D :D
2012. nov. 4. 00:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, itt úszok a szerelmi mámorban, erre belebotlok egy ilyen idióta kérdésbe. :'D Illúzió romboló, már folyik a könnyem. xDD
2012. nov. 4. 01:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Mivel én is ilyen értelmes vagyok mint te. Tulajdonképpen mit értesz első alkalmon alatt, palánta ültetést vagy valami hasonlót?
2012. nov. 4. 01:23
 19/22 anonim ***** válasza:

18:

Valami két lyukról volt szó a nő pinályán (sic!), gondolom, oda akar bedugni valamit. Kérdéses, hogy mit, ez a nagyon nem mindegy. :-D

2012. nov. 4. 01:32
 20/22 anonim válasza:
iiii azért ez durva xD azért itt lehet sírni rendesen xDDD a,úgy tényleg nézz rá a google-n :D még az is okosabb nálad xD
2012. nov. 4. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!