Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-20 év közötti fiúk! Mennyire viseltek el egy gyűrűt az ujjatokon? Hordanátok? Van gyűrűtök?
Arra gondoltam, hogy mivel most leszünk nemsokára 2 éve együtt, elhatároztam, hogy veszek a barátomnak (18) egy gyűrűt. Még fogalmam sincs hol veszem meg, de olyanra gondoltam ami 2 részből áll, az egyiket én hordanám, a másikat pedig ő. Mint egy medálamit kettő lehet "törni" és mnd2 félnél ott egy fél medál, csak gyűrűbe. Nem tudom létezik-e ilyen és belegravíroztatnék valamit.
Fiúk! Szerintetek egy fiúnak melyik kezén és melyik ujján áll jól egy gyűrű? Hol nem b*zis? Hol nem nézik úgy mintha házas lenne?:D Lányok. Szerintetek jó ötlet? Szép ajándék vagy nagyon csicsás? Ha van vkinek ilyenben tapasztalata az mennyiért csináltatta?
Persze tudom, hogy a barátomtól függ hordana-e, de kiváncsi lennék azért a többség hordana-e gyűrűt.
Én csak egy gyűrűt hordanék az pedig a jegygyűrű, de az még odébb van. Szerintem férfi többet ne hordjon. Le lehet pontozni, tudom szexista vagyok kicsit.
17F
Én akartam egyszer gyűrűt venni, csak csaj ismerőseim azt mondták, hogy b*zis fiún, és ne vegyek, inkább nyakláncot. Egyébként én hordanék szívesen (persze csak ezüstöt, meg valami szolidat), ha ez nem lett volna. Szal nekem tetszene, ha a barátnőmtől ilyet kapnék, és ha tőle kapnám, leszarnám, hogy mit mondanak a többiek :D Csak tényleg jól nézzen ki az a gyűrű, ne legyen giccses :)
16/F
párom egy időben hordott 3 ezüstöt( középsulis emlékgyürü,ilyenek),miota egyetemen végzett,egyetemi arany pecsétgyürü amit hord
olyan gyürüt ami mind2töknek,az sztem eljegyzésig ráér bőven
mi is pont ilyet szerettünk volna mikor 2 évesek lettünk, és a barátomnak is tetszett az ötlet. úgy volt, h együtt elmegyünk megcsináltatni, csak aztán ő többet nem hozta szóba én meg nem akartam erőltetni. azóta már 3 évesek is elmúltunk és többet nem jött szóba a dolog :S
szóval szerintem ha szeretnél ilyet akkor nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, a barátodnak biztos tetszeni fog, a pasik meg képesek évekig elhalogatni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!