Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17-20 év közötti fiúk! Mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-20 év közötti fiúk! Mennyire viseltek el egy gyűrűt az ujjatokon? Hordanátok? Van gyűrűtök?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mivel most leszünk nemsokára 2 éve együtt, elhatároztam, hogy veszek a barátomnak (18) egy gyűrűt. Még fogalmam sincs hol veszem meg, de olyanra gondoltam ami 2 részből áll, az egyiket én hordanám, a másikat pedig ő. Mint egy medálamit kettő lehet "törni" és mnd2 félnél ott egy fél medál, csak gyűrűbe. Nem tudom létezik-e ilyen és belegravíroztatnék valamit.

Fiúk! Szerintetek egy fiúnak melyik kezén és melyik ujján áll jól egy gyűrű? Hol nem b*zis? Hol nem nézik úgy mintha házas lenne?:D Lányok. Szerintetek jó ötlet? Szép ajándék vagy nagyon csicsás? Ha van vkinek ilyenben tapasztalata az mennyiért csináltatta?

Persze tudom, hogy a barátomtól függ hordana-e, de kiváncsi lennék azért a többség hordana-e gyűrűt.

2009. aug. 11. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
gondoltam hogy ez lesz maga a kérdés miután a vastag betűset elolvastam:) vegyél neki nyugodtan én is vettem már tuti siker volt.
2009. aug. 11. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Én csak egy gyűrűt hordanék az pedig a jegygyűrű, de az még odébb van. Szerintem férfi többet ne hordjon. Le lehet pontozni, tudom szexista vagyok kicsit.

17F

2009. aug. 11. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a fiú dolga!
2009. aug. 11. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
ha szereti az ékszereket akkor vegyél, ha nem akkor ne
2009. aug. 11. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Én akartam egyszer gyűrűt venni, csak csaj ismerőseim azt mondták, hogy b*zis fiún, és ne vegyek, inkább nyakláncot. Egyébként én hordanék szívesen (persze csak ezüstöt, meg valami szolidat), ha ez nem lett volna. Szal nekem tetszene, ha a barátnőmtől ilyet kapnék, és ha tőle kapnám, leszarnám, hogy mit mondanak a többiek :D Csak tényleg jól nézzen ki az a gyűrű, ne legyen giccses :)

16/F

2009. aug. 11. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
én speciel 25 vagyok és azt vallom h egy pasinak ne legyen ékszere... legyen egy egy ÓRÁJA és ezt az írtam így mert egy óra ezerszer elegánsabb mint az ékszer. én speciel egyetlen gyűrűvel büszkélkedhetek de azt se hordom ez van nem szeretem őket.
2009. aug. 11. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
én szoktam hordani mindkét kezemen van... sztem laza
2009. aug. 12. 00:36
 8/10 anonim ***** válasza:

párom egy időben hordott 3 ezüstöt( középsulis emlékgyürü,ilyenek),miota egyetemen végzett,egyetemi arany pecsétgyürü amit hord

olyan gyürüt ami mind2töknek,az sztem eljegyzésig ráér bőven

2009. aug. 12. 07:35
 9/10 anonim ***** válasza:

mi is pont ilyet szerettünk volna mikor 2 évesek lettünk, és a barátomnak is tetszett az ötlet. úgy volt, h együtt elmegyünk megcsináltatni, csak aztán ő többet nem hozta szóba én meg nem akartam erőltetni. azóta már 3 évesek is elmúltunk és többet nem jött szóba a dolog :S

szóval szerintem ha szeretnél ilyet akkor nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, a barátodnak biztos tetszeni fog, a pasik meg képesek évekig elhalogatni a dolgokat

2009. aug. 12. 09:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Áhh, ha jobban belegondolok tényleg olyan mintha elakarnám jegyezni :D:D Az még baromira messze van. nagyon fiatalok lennénk hozzá. De köszönöm a válaszokat! :)
2009. aug. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!