Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizós fiúk! Milyen lányt akartok magatok mellé?
Nagy sörhasút. neked olyan?
akkor igyál még és szólj.
A bulizós fiúk nem akarnak komoly kapcsolatot.
Szeretnék a WC- ben megdugni a lányt, úgy, hogy az sem érdekli őket, ha közben mások is tartózkodnak ott.
Hát ilyen lányt szeretnének a fiúk.
Találnak is magukhoz valót.
Én "bulizós" fiú vagyok, hetente 2x bulizni szoktam, járok fesztiválokra, meg minden, de mindezt azért, mert nem találok olyan lányt magam mellé, aki mind külsőre, mind belsőre tökéletes lenne.
Szóval én a tökéletes lányt keresem. Aki aranyos, szerethető, kicsit esetlen, kicsit suta, gyönyörű, szeret szexelni, tud főzni, szeret sportolni, nem ribancos, nem csak pics@zenéket hallgat, lehet vele beszélgetni, nem buta...
Számomra legyen tökéletes. Az nem érdekelne, hogy te mit gondolsz róla pl. Nekem feleljen meg mind külsőre, mind belsőre. Én nem vagyok rászorulva, hogy kompromisszumokat kössek, és azért legyek valakivel, mert nincs jobb...
Ezt akartam kifejezni, sajnálom, ha nem sikerült megértened.
Amúgy 22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!