Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a mozdonyvezetők és a koncereken a jegyszedők? (akik a beléptető kapunál állnak)
Pszichológust gyorsan!!!
A kalauz meg a mozdony vezető nem ugyanaz te drágaaranytündérbogaram. Google a barátod, és okosabb mint a barátnőd meg te együtvéve, szóval nyugodtan keress rá...
De el is mondom: A kalauz (a nevében is benne van) a jegyeket csekkolja. A mozdonyvezető (a nevében szintén benne van) A vonatot vezeti. Tehát nem mászkerál el a helyéről, hogy holmi gyereklányoknak ellenőrizze a jegyét... Csak simán ül, és baromi ritkán látni, mert sosem száll ki onnan ahonnan a mozdonyt vezeti!
"Csak simán ül, és baromi ritkán látni, mert sosem száll ki onnan ahonnan a mozdonyt vezeti!"
Igen, 20 évesen beül és nyugdíj korhatár elértével kiveszik onnan :D.
én amikor Ausztriába mentem, Hegyeshalomnál szállt fel egy kalauz, állandóan ordibálta, hogy "megyek" "megyek". Hát mondom látom, hogy jön, tán fogyatékos??:P Közben osztrák volt, csak a magyar utasoknak akart szólni, hogy "jegyek, jegyek":P
Na de visszatérve a tárgyhoz osztom a többiek véleményét, és szerintem te a kalauzra gondolsz!!!!!!!!
A kérdésre válaszolva nem, nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!