Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

El kéne felejtenem egy srácot,akit nemrég ismertem meg..nagyon tetszik,sőt lehet,hogy már szerelmes is vagyok..tökéletesen összeillünk minden téren, DE van barátnője több,mint egy éve..nem hinném,hogy ok nélkül vannak együtt. A baj csak az,hogy az eszem mondatja azt velem,hogy felejtsem el, de a szívem nem:( Nem tudom,hogy valaha lesz e valaki ilyen hatással rám

Voltatok már így?

2012. nov. 3. 00:04
 1/6 panini ***** válasza:
Néhány hónap, és nevetni fogsz az egészen..
2012. nov. 3. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
hogy vegyem rá magam hogy vegyem rá magam mond hogyan vegyem rá magam ójójój hogy vegyem rá magam na, ezt tanuld meg és dalolgasd
2012. nov. 3. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:

igen nagy tisztelet azért, hogy nem akarod szétbarmolni a kapcsolatát!!!

lányoknál nem ritka hogy akár a saját barátnőjük pasijára is szó nélkül rámennek.

tanácsot sokat nem tudok adni, voltam már hasonló helyzetben, de azt leírom privátban

2012. nov. 3. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
hihetetlen. normális lány vagy? amúgy két fontos dolog: hány évesek vagytok, és a srác feléd kacsintgat,
2012. nov. 3. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:
4. válaszoló voltam, és lemaradt a kérdőjel :D tehát erre a kettőre válaszolj, hogy kicsit jobban érthető legyen a dolog :D
2012. nov. 3. 00:50
 6/6 A kérdező kommentje:
én 19, ő 20 és szerintem ő is érzi,hogy ez elég jól működne ...majd meglátjuk:) köszi mindenkinek
2012. nov. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!