Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menő, de kedves páwa pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menő, de kedves páwa pasi mellé csak a saját "fajtájából" illik csaj?

Figyelt kérdés
Mármint páwa csak páwához illik, egyszerű egyszerűhöz stb? Vagy még lehetnek reményeim hogy nem ez alapján választ? :D

2012. nov. 2. 01:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

01:47:DDD

01:52:DDDD

őrültek vagytok

amúgy ha arcra szép vagy nincs baj:)

2012. nov. 2. 02:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Hááát, szerintem nem vagyok az a kifejezetten nagy szépség, inkább érdekes arcom van...:) +természetesen különleges hajszínem...:P
2012. nov. 2. 02:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért van az, hogyha én is egy napra beöltözök ilyen páwának( kíváncsiságból megcsináltam) akkor egy csomó lány megnéz, látszik, hogy bejövök nekik, ha viszont csak hétköznapi farmert meg egyszerű cuccokat veszek fel, jóval kevesebb lány szemez velem vagy vesz észre?
2012. nov. 2. 02:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Cosmo meg a Bravo szerint a trendyy cukcsihh flegmahh csajok csak a páwákat nézhetik meg, ha mást is megnéznek, akkor nem lesznek trendyyyk.
2012. nov. 2. 02:58
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Szerinted ez mennyi energiába kerül? Sokba. Növeszteni, fenntartani.

De nekik is megéri. :)

2012. nov. 2. 02:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Hááát, én azt figyeltem meg, hogy akinek szép az arca az ÁLTALÁBAN páwa. De vannak kivételek! Én nem a ruha alapján döntök... egy pasi ruha nélkül nézzen ki jól, ne ruhában.;)
2012. nov. 2. 03:06
 17/17 anonim ***** válasza:

"Mert a Cosmo meg a Bravo szerint a trendyy cukcsihh flegmahh csajok csak a páwákat nézhetik meg, ha mást is megnéznek, akkor nem lesznek trendyyyk."

Én nem olvasok semmi ilyet, cuki csaj főleg nem vagyok, mégis nekem is tetszenek.

Mert dekoratívabbak, általában, kellemesebbek a szemnek. :)

2012. nov. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!