Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruálni fogok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, kb 1 éve van fehér folyásom, ez már ilyen nyúlós, nő a mellem, a szőrzetem is erős és dús. ja és akkor használjak tisztasági betétet hogy nelegyen olyan a bugyim?
2012. nov. 1. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne, ne használj tisztasági betétet, áraszd el az egész bugyid, sőt még a nadrágodat is...MÉG SZÉP H HASZNÁLJ!!!! -.-
2012. nov. 1. 22:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Jézusom...az elsőnek rossz napja van :DD

13 évesen könnyen lehet hogy megjön...elég idős vagy, általában ebbe még benne van a testsúly is de ha nő a melled meg iylenek gondolom nem vagy alultáplált...

Általában azért ott az alhasnál érezni kis fájdalmat gy beljebb...az jelzi...lehet kéne hordanod magadnál egészségügyi betétet, nehogy mondjuk suliba jöjjön meg

2012. nov. 1. 22:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Szokott fájni a hasam ott alul, néha annyira hogy mozogni nembírok! És drága első szoktam használni..inkább úgy kérdezem hogy illatosat használjak e mert én azt használok!!
2012. nov. 1. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
jobb a nem illatos, mert sokan érzékenyek ezekre a mű dolgokra. Egyébként valószinüleg meg fog jönni hamarosan. legyen nálad mindig betét hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe ha napközben jönne meg.
2012. nov. 1. 22:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Rendben! Egyébként anya még nem beszélt róla, és azt sem tudom ha megjön hogy fogom neki elmondani! Egyébként biosz órákról tudok amit tudok..és hát a netről..gáz ha anyu még nembeszélt erről?
2012. nov. 1. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
mindneképp beszélj vele, hozd szóba nyugodtan Te. Lehet ö is ezt várja mert nem tudja hogy kezdjen hozzá. Ez teljesen természetes dolog, minden nőnek van, nem kell szégyleni semmit. Ha van kérdésed tedd fel neki.
2012. nov. 1. 22:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mostanába sokat veszekszünk..1 hete például annyira összevesztünk hogy elkezdtem öltözni felhívtam a barátnőmet hogy találkoznunk kell mert megőrülök, persze vendégek voltak nálunk, és anya utánamjött és szólt hogyha most elmegyek ne is jöjjek vissza..persze nemmentem el, ink. átjött a legjobb bnőm! És apával is..
2012. nov. 1. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
ettől függetlenül még szeret. Tini korban gyakoriak a harcok szülö és gyerek között, de ez nem azt jelenti hogy nem számíthatsz rá.
2012. nov. 1. 22:50
 9/12 A kérdező kommentje:
A mi családunk sosem szoktuk egymásnak aztmondtani hogy szeretlek, jóreggelt, jóétvágyat jóéjszakát stb. más családokban olyan jó hallani ezeket..én meg csak nézek! nekem ha lányom lesz akkor már kb. 11 éves korban felvilágosítom a mensiről és mondom neki ezeket hogy szeretlek stb.
2012. nov. 1. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmi illatosított cuccot ne használj a puncidnál! Sem betétet, sem mosakodásra való illatos cuccot!
2012. nov. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!