Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavarja a fiúkat?
Figyelt kérdés
Az gáz hogy 17 éves (lányXD)létemre nem érdekel a pasizás?Mármint olyan szempontból hogy pl nem akarnék olyan kapcsolatot mint a körülöttem lévők a suliban,hogy csak állunk a folyosón és ölelgetjük egymást.Illetve az az igazság hogy én olyan vagyok,hogy inkább hülyülni szeretek a fiúkkal,vagy élcelődni.Nem arról van szó hogy nincs senki,aki tetszene,de vajon zavarna egy fiút a stílusom?2009. aug. 11. 14:52
12/16 anonim válasza:
szeretem az ilyen lányokat:D
szeretm ha piszkálnak:D
17/F
13/16 anonim válasza:
Mekkora arcok vagytok ti áhh:), a kérdezőnek meg annyit, hogy ne aggódjon biztos talál valakit, nekem nem sok alkalmam volt de jó "poén" csajokkal hülyülni
14/16 A kérdező kommentje:
azért néhány fiút könnyű megbántaniXD
2009. aug. 11. 20:41
15/16 anonim válasza:
hát ha már ezen ennyi idősen gondolkodsz h lehet h leszbi vagy-e ..akk. már nincs minden rendben..ezen nem kéne gondolkodni:S
persze nincs baj ha az lennél v bisex csak akk lásd be magadnak..hajrá!
de ha tényleg leszbi vagy, akkor eza kérdés már nem is lényeges igaz? xD
16/16 A kérdező kommentje:
biztos ami biztos alapra megyek :D
2009. aug. 12. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!