Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a vékony lányok az ideálok?
19 éves lány vagyok.Szép arcom van,de a testem nem tökéletes,sőt..van mellem,lapos a hasam,de a combjaim vastagok.160 cm vagyok.
Úgy veszem észre,hogy a fiúk többségének a vékony lányok tetszenek,sőt a vékony lányok nézik a teltebbeket.
Ez miért van ? Eddig úgy voltam velem,hogy a természetesség hódit..de már rá kellett jönnöm,hogy tényleg ez nem a teltebbek világa : kb. ilyen alakom van :
de kérdezőő! én ismerkednék veled
25f
miért nem teszel fel egy képet arc nélkül. Arról biztos,h senki nem ismer fel és mi meg többet tudnánk mondani.
Am. nem értek veled igazán egyet. Ha egy lánynak jó testi adottságai vannak és erre jön egy pár kiló plusz, az egyálalán nem zavaró.
De ha egy lánynak rossz testi adottságai vannak az lehet akármilyen vékony, attól még nem fog jol kinézni. Hány olyan vékony lány van, aki mégis ugy néz ki mint egy görcs? Sok... elég megnézni a strandon.
A vékonyság nem egyenlő jó testtel/alakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!