Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Először alszom ott a barátomná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evelynxx kérdése:

Először alszom ott a barátomnál, kérhetnék tanácsokat?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, barátommal 2 éve ismerjük egymást és 1,5 éve vagyunk együtt, boldogan. Megbeszéltem a szüleimmel (bár nem ugráltak örömükben), hogy holnap náluk alszom, csak kicsit nyugatlan vagyok miatta.. Nagyon szeretnék vele lenni, de úgy érzem a korom miatt még kicsit korai. Azt sem tudom mit kell ilyenkor vinni, hogy viselkedjek este, nemtudom meg kell-e történnie annak a dolognak... Nektek milyen volt?

2012. nov. 1. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg,hogy vadidegen emberek szerint mikor kell vagy nem kell megtörténnie.Felejtsd el,hogy másoktól kérdezgesd ezt.

Neked kell érezni,hogy akarod e vagy sem.Ilyen egyszerü.Ha akarod csináld,ha nem akkor meg ne.Elég régóta együtt vagytok már ahhoz,hogy ezt megbeszéljétek.

2012. nov. 1. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Ne feszengej, mert akkor minden rosszul fog elsülni... Vigyél pizsit, meg fogkefét..:) Minden mást adni fog, ha minden igaz, fogkrémet törölközőt stb...:D Minden jönni fog magától, ha úgy alakul úgyis megtörténik... Ha jól értem másfél éve vagytok együtt, de még nem történt olyan dolog? Hát véleményem szerint, simán megtörténhet, de hamégkorainak érzed akkor ne... Ha úgy alakul a vágyak úgyis erősebbek lesznek, és megtörténik az a bizonyos esemény:) Ne feszengj, ez a lényeg, ő szerintem úgyis idegesebb már most:) Nézzetek egy filmet, beszélgessetek, vagy esetleg bontsatok ki egy üveg bort...:) Az ilyenkor segítm nyiltabbak lesznek, elmúlik a feszengés, és majd szépen alakul az este...:) 1 lényeg, ha úgy alakul zárjátok be az ajtót, s vigyázzatok a gyerekre, ne tegyétek kellemetlen emlékké az első alkalmat;)

21/F

2012. nov. 1. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Vigyél alvósi cuccot. S ne gondolkozz, hogy mi lesz. Lesz ahogy lesz. De ha már ezen gondolkodsz, hogy meg kell e történnie akkor nem kéne hogy megtörténjen. De a te döntésed. :) Én első hónapban aludtam a barátomnál, de nem volt semmi természetesen. Jól is nézett ki volna, ha egy hónap után akármi is...
2012. nov. 1. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
aludj ruha nélkül
2012. nov. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!