Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, melyik a jobb a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik a jobb a két selejt férfitípus közül? Alacsony és vékony vagy alacsony és kicsit macis (nem zsírdisznó)?

Figyelt kérdés

Úgy értem

170 cm és 50-60 kiló?

170 cm és 70-80 kiló (izom és egy kicsi zsír)?

Tudom, a kigyúrt, tökéletes sportos test lenne a legjobb, de a genetikán nem lehet változtatni. Aki genetikailag vékony, bármennyit is eszik, az tömegnövelők nélkül szálkás marad, aki pedig genetikailag macis, az csak ha kiéhezteti magát lehet vékony, az izom mellett mindig lesz egy kicsi zsír.

2012. nov. 1. 01:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A 170 cm mióta számít alacsonynak??? Könyörgöm!
2012. nov. 1. 12:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A mai magyar átlagmagasság 176,5 cm, 6 cm-es szórással. Elvileg, de ugyebár az akcelerációnak nevezett folyamat miatt, minden generáció egyre magasabb, szóval csak a fiatalokra vonatkoztatva valószínűleg ennél nagyobb átlagmagasságot kapnánk. Szóval a 170 cm pont fél centivel kisebb, mint az átlagos, tehát alacsony. Antropológiai szempontból.

A lányok szemszögéből az átlagos az 176-178 cm (1-2 cm szórással), ez alatt gyakran szóba sem állnak a fiúkkal.

2012. nov. 1. 13:49
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó előtti vagyok, ne haragudj utolsó, de szerintem hülyeséget írsz. Én 168 cm magas lány vagyok, a barátom úgy 185 körül van, de szerintem egyáltalán nem alacsony a 170 cm. Az előző barátom pl. pont ugyanolyan magas volt, mint én. Ő előtte meg 172 cm magas volt a pasim, szóval... + Aki a magasság alapján választ pasit, az elég felszínes ember...
2012. nov. 1. 16:42
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

17-es. Gondolom, már hallottad azt, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb az átlagmagasság. Ez magyarázható sok mindennel, de az én véleményem szerint szelekciós nyomás hatott az alacsonyabbakra.

Gondoljunk csak bele, a magasabb emberekhez társított sztereotípiákra. Sikeres, jó munkabírású. Nem véletlen, mert a munka szempontjából is fontos, hogy ki mekkorára nőtt meg. A magasabbak többet keresnek (statisztika kimutatta) és általában magasabb pozícióban dolgoznak, mint az alacsonyabb társaik. Mert ők már a magasságukkal is tekintélyt sugallnak, egy alacsonyabbnak sokkal jobban meg kell dolgozni a sikerért. Viszont emiatt agresszívnek, elnyomónak, zsarnokoskodónak bélyegzi meg őket a társadalom.

Könnyen belátható, hogy egy nő, egész egyszerűen tudat alatt inkább választ egy olyan férfit, akiben a sikert és a védelmet látja. Ez ösztön. Ezért párkeresés (és az élet minden más területén is) hátrányban lesznek a 170 cm vagy annál kisebb férfiak.

Az, hogy te történetesen egy alacsonyabb férfinek is esélyt adtál, az inkább a férfinek a szerencséje, azonban végső soron mégis egy magasabb ember mellett kötöttél ki. Nem érdekes? Koránt sem az, egész egyszerűen a tudat alatti a magasabb emberekhez kapcsolja a pozitív, az alacsonyakhoz a negatív értékeket.

2012. nov. 1. 17:19
 15/22 A kérdező kommentje:

13: És így jön el petri-csészék és kémcsövek nélkül a Gattaca világa, ahol csak 18 centis péniszű, 180 fölötti izmos, sportos, vállas férfiak és szép arcú, jó testű nők szaporodnak egymással.

Hogy miért? Mert a többiek önértékelési zavarral küzdenek.

14: Álszent! Bezzeg ha a magas és az alacsony között kéne választanod, akkor szó nélkül rávágnád, hogy a magas. XD

15: Azóta, mióta 190-200 magas tizenéves fiúk és 170-180 magas tizenéves lányok rohangálnak a világban.

2012. nov. 1. 17:45
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

18: Imádom, mikor a mai kor, magát felvilágosultnak tartó embere két forrásból képes messzemenő következtetéseket levonni. Az egyik a saját közvetlen környezete, ami még a legtársaságibb embernek sem teszi ki a teljes társadalom 0.001%-át. A másik pedig a média. Ha ez a kettő korrelál egymással, akkor az már szentencia.

Ilyen alapon a harmadik világtól a jóléti társadalmakig mindenkinek be lehetne mesélni, hogy az egész világ úgy él, ahogy ők maguk.

Az alacsonyak nem agresszívebbek semmivel, csak többet találják be őket. Okozat, nem pedig ok. Ha a magasakkal kötekednek, akkor azok ugyanolyan arányban fognak verekedni és fogják elsírni magukat.

Ha pedig a médiában nem az lenne, hogy 1-2 ritka eset kivételével (Marty McFly, Colombo) az alacsonyak mindig negatív karakterek a magasak pedig a világ megmentői és ez a nézet még akkor is áll, amikor a hőst játszó színész maga is alacsonyabb, mint az általa megformált karakter.

Egy világ omlana össze a rajongókban, ha kiderülne, hogy Luke Skywalker akkora, mint Mark Hamill, Harry Potter akkora, mint Daniel Radcliffe, Jacob akkora, mint Taylor Lautner, Jason Bourne akkora, mint Matt Damon, a Pókember akkora, mint Tobey Maguire, a Vasember akkora, mint Robert Downey Jr., Rambo akkora, mint Sylvester Stallone, John Connor akkora, mint Edward Furlong és a szállító is csak akkora, mint Jason Statham

2012. nov. 1. 17:58
 17/22 anonim ***** válasza:
22%
Jó meglátást írt a 86%-os, sajnos. Én is alacsony vagyok a magam 171cm-vel (70kg), és sajnos így igaz, nem a legkelendőbb ez a méret. A nők aljasan hazudoznak, de lám végül is kiderül, hogy mindnek 180 cm v magasabb pasijai vannak. A 170cm-esek meg csak exek. Egyik sem maradt a 170 cm-es mellett, mert jött a 180-190cm-es, aki mindent vitt. Hát ez az.. De jól írtad, ezzel a mérettel az ember egy genetikai selejt.
2012. nov. 1. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
21: Olvasod/hallod te magad, hogy milyen marhaságokat írsz?! Ha annyira érdekel, nem azért nem maradtam az exeknél, mert szerintetek alacsony és mert jött a magas elrabolni a szívem, bla, bla, bla. Ekkora hülyeséget még életemben nem olvastam! Egyikük elköltözött Kanadába, ment az álmai után, megértettem, szakítottunk. A másik meg velem szakított és nem én vele, mert jött a mostani barátom. És 21 évesen nyilván nem fogok sem egy alacsonnyal, sem pedig egy magassal házasságot tervezni!
2012. nov. 1. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak olyanok akik hiába esznek sokat mégsem tudnak elhízni,olyanok is vannak akik keveset esznek mégis sokat híznak egyszerűen azért mert genetikailag ilyenek.Ez TÉNY nézz utánna te tudatlan birka"

Ha szart eszel .....(censored), elhízol.Ha tápanyag specifikusan kajálnál, és nem az íz számítana, meg hogy mennnyire omlóóóós, akkor emberre hasonlítanál, és kontroll alatt tudnád tartani a testkompozíciódat.Dehát könnyebb a szar génekre fogni mindent, miközben lustaság és életképtelenség van a dolog hátterében.Én 187 centis vagyok(de jó nekem, hogy nem vagyok ilyen törpenövésű heheh), viszont hízásra fokozottan hajlamos, mégis amíg ÉTELT ettem, és nem szemetet nagyon jó formában voltam, alig volt rajtam zsír.Ennyit a génekről....Az más kérdés, hogy az utóbbi időben nem élvezett prioritást az egészséges táplálkozás az életemben.Semmi gond, nincs időd rá, vagy akármi, rohadtul nem ez határoz meg egy embert.De akkor ne rinyálj mint egy kimiskárolt kutya.....

Döntsd el mi a fontos..

2012. nov. 1. 22:42
 20/22 24éveslány ***** válasza:
Ha már alacsony, legalább vékony ne legyen...
2012. dec. 4. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!