Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan zárjam le ezt? Nem megy.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam le ezt? Nem megy.

Figyelt kérdés

Már 4 éve annak, hogy beleszerettem egy tőlem három évvel idősebb fiúba, akivel egy suliba jártam. Ő vette fel a kapcsolatot velem, de eleinte még csak nem is tetszett nekem. Csak ahogy telt az idő, egyre többször beszélgettünk, egyre jobban éreztem magam mikor összefutottam vele a suliban, vagy mikor rám írt msn-en... És szerelmes lettem. Hónapokig húzta az agyam -közben voltak barátnői is, mert nem a tipikus "jó fiú" volt-, mire kinyögte hogy nem akar tőlem semmit, mert "kicsi" vagyok stb.. Teljesen megalázva éreztem magam, és ezt tetézte, hogy azzal a lánnyal jött össze, akit akkor nagyon utáltam. Ezt azóta se tudtam kiheverni, és nem is voltam szerelmes azóta.. Hogyan lépjek túl ezen? Én szeretnék továbblépni, hagyni a múltat és szerelmes lenni egy olyan fiúba, aki meg is érdemli..

Tapasztalat? Vagy tippek? Légyszi!! Előre is köszi!

2012. okt. 31. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz lesz túllépni rajta mert nagyon szereted. De muszáj, ha nem akarod hogy fájjon.

Van olyan aki nem tud másik kapcsolatot kezdeni amíg az előzőt nem zárta le. De remélhetőleg neked bejön az hogy másba leszel szerelmes.

2012. okt. 31. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:
de én már nem szeretem őt. sőt, elítélem, gyűlölöm és tudom hogy jobb nekem nélküle. és már nem is jönnék össze vele, semmi pénzért sem, csak akkor nem értem, miért nem tudok másba beleszeretni, mikor jelölt is van.. :\
2012. nov. 1. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy te probálod bebeszélni magadnak hogy már nem tetszik meg hogy utálod me hogy nem szereted stb.. nah de hol az igazság?? és amugy meg nem tom hányéves vagy de ahogy elnézem nem lehetsz tul idős..és lehet hogy azért nem tudsz beleszeretni másbi mert vagy 1.: tul "magasra tetted a mércét " enél a srácnál...

2.: vagy egyszerüen még azota sem találkoztál olyan srácal akit úgy szerethetnél.. :/

2012. nov. 3. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:

17 vagyok. és talán tényleg ez volt a baj, hogy nem találkoztam a megfelelő emberrel.

és tényleg nem szeretem, közömbös számomra. nagyon megváltozott. rossz társaságba került és a suliból is kicsapták.. tényleg nem csak arról van szó, hogy bebeszélem magamnak..

2012. nov. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!