Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek nekem olyan lányokat akikre azt lehet mondani h csak nagyon jó pasik kaphatják meg?
Figyelt kérdés
Nagyon extra jó nőket/lányokat linkeljetek, akikre azt mondjátok h átlag pasi rájuk se nézhet.2012. okt. 31. 19:49
11/13 A kérdező kommentje:
Buta vagy ennyi a helyzet -.-
Nem hiszem el h mit nem lehet azon érteni h linkeljenek nekem szerintük szép csajokat.. nem mindenki szerint hanem az szerint aki linkeli !!!
2012. okt. 31. 21:06
12/13 anonim válasza:
Én értem, de te kezdted a dolgot, ha egy nőt én szépnek tartok, (vagy akárki más) annak mi köze van ahhoz hogy egy átlag pasi rájuk se nézhetne? Egy részt amikor csomó példa arra hogy csini nőnek csúnyácska pasija van, a kérdést kellett volna másképpen fogalmazni, tehát te vagy a buta, mert ezek után persze hogy írnak olyanok is akik, abban bíznak legalább hogy jól és normálisan megfogalmazott kérdést tesznek föl, közben meg a válaszoló kapja a lecseszést.... erre a kérdésre meg törlöm is a megválaszoltjaim közül, mert nincs értelme az egésznek..
13/13 anonim válasza:
Linkelni nem linkelek, esetleg ha megkérsz privátban kapsz, ugyanis az én páromról van szó, aki sokak szemében tényleg olyan nő lehet, akinél nem biztos, h minden férfi próbálkozna. Még csak egy sima randira hívással sem....
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!