Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?! Vagyis inkább mit tegyek?
először is megköszönném a normális válaszokat!!
van egy srác, aki nagyon-nagyon tetszik nekem. Nem egy suliba járunk viszont közel van egymáshoz a 2. Àltalában mindennap látjuk egymást de egyikőnk sem köszön a másiknak, sőt van olyan, hogy elég messze vagyunk egymástól de mégis kiszúrjuk a másikat. Ő az egyik tanárnőm( a pszichológusom is) fia, és nem hiszem, h örülne a tanár ha kitudódna, hogy tetszik a fia pont nekem. Na szóval azt kihagytam, hogy 18 éves a srác és van most barátnője is, akivel szintén egy suliba jár. jah és, hogy facebookon bejelöltem és vissza is igazolt. Szerintetek mit teygek? vagy hogyan keltsem fel magamra a figyelmét?
"18 éves a srác és van most barátnője is"
ÜLJ
LE
A
SEGGEDRE
NE
RIBISKEDJ
MERT
AZ
U N D O R Í T Ó ! !
ha van barátnője akkor hagyd őket békén!!!
pont az ilyen 'ribiket' utállom énis..:@
ha boldogok akkor te mér akarod szétszedni őket...???
gondold kicsit az ő helyükbe magad...csitri
köszönöm a válaszokat!
az elsőnek üzenem, h nem beszéltem még a sráccal sosem. ő nem tudja ki vagyok csak látásból ettől még nem leszek ribanc! a foalmakkal tisztába vagyok.
Van egy betegség, bnőm is ebben szenved, tényleg létező, ez az, amikor azt hiszed mindenkinek TE tetszel..-.- ez az EGO kifordulása magasból..mert van szeme, jó h rád vigyorog, mert tuti már kínjába ezt tesi mert mindig nézed...
Sztem említsd meg az anyjának ezt, és írjon fel rá vmit
the sunset én nem mondtam ilyet, h azt hiszem, h mindenkinek tetszem. nem tehetek arról, h a barátnőd tényleg ribanc és te ezzel póruljártál! a pszichológus meg nem ír fel gyógyszert az a pszihiáter és nem csak a dilisek járnak orvoshoz!
am mindenki válaszát köszönöm szépen! hanyagalom a srácot, eddig sem beszéltem vele ezután sem fogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!