Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akadnál ki, ha a párodnál sorozatban ezekbe botlanál?
Találtam egy verset, egy régi nőnek írva. Később sok év után megint, ma angol nyelven is láttam egyet, ami neki szólt. Kerülnek elő szépen a szülői házban, és én újra és újra kiborulok miatta.
Velem van a baj? Engem az zavar, hogy miért nem nézi már át a régi iratait, és dobálja ki ezeket, nagyon rosszul esik, és ezt tudja, mert az elsőt szóvá tettem neki.
Lehet hogy jól sikerültek azok a versek,én is írtam anno verseket,és bánom hogy kidobtam őket.
Ne mond már meg a párodnak,h mit tarthat meg,és mit nem!
Örülj h nem képeket őrizget!
Istenem.
Igen, veled van baj.
A múlt már megtörtént.
Kidobálással sem lehet nem megtörténtté tenni.
De valóban nem kellene a dolgai közt turkálni. A férfiak nem szeretnek rendet rakni, és egy régi versnek ma már semmi jelentősége nincsen...
Rád mondják, hisztis pitsa*.
Nekem még az a maci is megvan, amit oviba kaptam egy fiútól. A mostani párom az első, mindenben, nincs oka féltékenynek lennie. Őt is, és a gyerekkorom is megtisztelem, hogy megtartom, mert neki jelentettem annyit, hogy a gyermeki zsebpénzét rám költötte.
No, lehet, hogy én leszek a fekete bárány, de valahol megértem a Kérdezőt.
1.: Nem kutat a dolgok után.
2.: Megteszi, amit a párja kér tőle, tiszteletben tartja azt, hogy őt sértik a múltbéli faszik.
Kedves Kérdező!
Szerintem kérd meg a párodat, hogy mondja meg az édesapjának, hogy ne mutogassa ezeket, mert ez Neked nem jó. Ne várd el tőle, hogy megsemmisítse. Azt viszont jogosan mondhatod, hogy Te ezeket nem akarod látni és nem akarsz róluk tudni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!