Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne megmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Millia kérdése:

Hogy lehetne megmondani szépen egy nőnek, akit nem akarsz megbántani, h azért kell szakítanunk mert undorító a melle, és a hasán is csúnya nyomott hagyott a terhesség? )

Figyelt kérdés

2012. okt. 31. 09:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, nem gondoltam volna, hogy valaki tényleg szakít ilyesmi miatt. :(( Remélem kedves kérdező találsz egy nőt, aki amiatt fog dobni, mert lóg a h*r*zacskód, vagy kicsi a f*rkad, őszintén kívánom Neked!
2012. okt. 31. 11:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Óh köszönöm a gáláns válaszokat :)

szerelmes nem vagyok, ha egyszer zavar ez engem, nem tudom miért olyan nagy baj, h azon agyalok, h ne sértsem meg ezzel ?!

2012. okt. 31. 11:33
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
B+ életedben EGYSZER legyél őszinte, mond el neki mi a gondod vele. Állj elé, közöld vele hogy azért hagyod el mert ez és ez a bajod vele. Bízom benne hogy talpra fog állni szerencsétlen nő...neked pedig az élet ezt ezerszer visszaadja.
2012. okt. 31. 11:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, ne mondd így meg neki! Egy életre elveszíti az önbizalmát. Inkább mást mondj! Gondold bele magad a helyzetébe! Tényleg annyira szörnyen néz ki, hogy emiatt szakítani kell vele?
2012. okt. 31. 12:12
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy te tökéletes vagy kérdező, vagy csak annak képzeled magad? ;)

Ha nem akarod megbántani, hazudj kegyesen, mint a nők szoktak...a gerinctelen fajtából. ;)

2012. okt. 31. 12:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Hogy nem vagy szerelmes, az teljesen világos. Ha igazán szeretnél valakit, emiatt fel sem merülne szakítás. A külsőség ugyanis nem minden. Egyáltalán miért jöttél össze vele??? Nem értem. Nőként viszont azt tudom mondani, hogy ezt konkrétan ne mondd meg neki. Az őszinteség híve vagyok, de ez esetben csak többet ártana. Egy életre - de jó eséllyel nem kevés időre - elveheted az önbizalmát.
2012. okt. 31. 12:55
 17/21 A kérdező kommentje:

Hogy miért jöttem vele össze?

mert nem meztelenül randizgattunk :)

tényleg sz@rság tőlem ez én tudom tőlem, bejön a kisugárzása nagyon és valóban nem minden a külsőség és ezt is jól tudom, és igazából nem is akarnám ott hagyni, de mit tegyek, ha leöltözik és elmegy a kedvem tőle??

hiába akarom, h ne így legyen!

2012. okt. 31. 19:12
 18/21 anonim válasza:
100%
mekkora egy f*sz vagy :D remélem megver majd a csaj!
2012. okt. 31. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva! Tegnap éjjel pont ezzel álmodtam. Egy pasi könyörgött egy nőnek,hogy szüljön neki gyereket, amikor teljesült a kívánsága, akkor meg otthagyta a csajt, mert nagyon durván striás lett mindene és összejött egy fiatalabb szőkével. Nem gondoltam, hogy ez megtörténhet (tudom,hogy nem a tiéd a gyerek)
2012. nov. 1. 09:11
 20/21 anonim válasza:

hány éves vagy és a nő hány éves?

ne mondd el neki az igazat! szerintem tahóság lenne!

egyébként a feleséged is lehet a terhessége után "bálna". akkor vele is szakítanál???

2012. nov. 2. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!