Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha intim piercinget szuratok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NaPe kérdése:

Ha intim piercinget szuratok hogyan tudom a piercing két szára közötti helyet szörteleniteni?

Figyelt kérdés
Mert borotvával elég neccesnek tűnik. Akinek van intim piercingje légyszi irjon 17/L

2012. okt. 30. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csak egy picit lentebb és nem olyan macerás. És még az orgazmust is segíti!
2012. okt. 30. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
2012. okt. 30. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Az intimpiercing más mint a többi, azt 18 alatt szülői engedéllyel sem csinálnak.
2012. okt. 30. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor marad az a megoldás, hogy magadnak kell csinálni!
2012. okt. 30. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
atom bombával mekkora h.lyék vannak:-)
2012. okt. 30. 20:18
 16/20 anonim válasza:
57%

istenem....-.-'

nekem is volt már 16 évesen intim piercingem...nem igazán bonyolítják túl már ezeket a dolgokat...

nem nagy cucc...a szőrtelenítést is simán megoldod...milyen formájú piercinget szeretnél bele?! banán,karika,patkó...teljesen mindegy az is....amíg az egyik oldalon leborotválod elhúzod a másikra...aztán fordítva...legyél már egy kicsit kreatív....az elején meg le tudod vágni kisollóval amíg gyógyul....ennyi..nem kell túlmisztifikálni a dolgokat...ha meg azért írtad,h a sok kis fiatal p.cs írkáljon neked,h mennyire menő csaj vagy,akk ezt besz.ptad....nem olyan nagy szám a piercing már...esztétikai szempontból vénuszdombon k.rva jól néz ki,de különösebb funkciója nincs....

22/L

2012. okt. 31. 16:28
 17/20 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem azért írtam hogy nekem írogassanak :D de amugy köszi a választ ez volt a leghasznosabb
2012. nov. 1. 09:38
 18/20 anonim ***** válasza:

én veet el szőrtelenítem az intim régiót, 26f

nekem is vannak arrafelé pc-im, és valamit ki kellett találnom borotva helyett.

2012. dec. 20. 22:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem is van a szeméremdombomban, az egyik golyó lentebb van egy hajszálnyival, és én szeretem. :) a szőrtelenítésnél meg nincs nagy baj, amíg gyógyult, addig körbevágtam ollóval, azóta meg minden második szőrtelenítésnél kiveszem, és lefertőtlenítem. :) Aztán amíg nincs bent, addig meg lazán lehet szőrteleníteni. :)
2013. márc. 20. 13:15
 20/20 anonim válasza:
Szőrtelenítő krémmel
2023. nov. 26. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!