Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha intim piercinget szuratok hogyan tudom a piercing két szára közötti helyet szörteleniteni?
istenem....-.-'
nekem is volt már 16 évesen intim piercingem...nem igazán bonyolítják túl már ezeket a dolgokat...
nem nagy cucc...a szőrtelenítést is simán megoldod...milyen formájú piercinget szeretnél bele?! banán,karika,patkó...teljesen mindegy az is....amíg az egyik oldalon leborotválod elhúzod a másikra...aztán fordítva...legyél már egy kicsit kreatív....az elején meg le tudod vágni kisollóval amíg gyógyul....ennyi..nem kell túlmisztifikálni a dolgokat...ha meg azért írtad,h a sok kis fiatal p.cs írkáljon neked,h mennyire menő csaj vagy,akk ezt besz.ptad....nem olyan nagy szám a piercing már...esztétikai szempontból vénuszdombon k.rva jól néz ki,de különösebb funkciója nincs....
22/L
én veet el szőrtelenítem az intim régiót, 26f
nekem is vannak arrafelé pc-im, és valamit ki kellett találnom borotva helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!