Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki leszbikus?
Az írjon aki igen!
Arról lenne szó h az milyen?? Mármint jobb mint egy fiúval lenni neg ilyesmi?....
Bocsánat. :O Nem csak a szexre gondoltam, hanem mindegyik részére, viszont számomra egyik "rosszabb", mint a másik.
Ha érzelmesebb a heteronál, főleg! Velem még a fiúk baja is az szokott lenni, hogy nem vagyok elég "érzelmes".
De nem írok akkor többet, mégegyszer bocs. :)
Aki a nőkhöz vonzódik, annak biztos nem rosszabb.
Én azért érzem, mert a fiúkat szeretem. :)
Utolsó válaszadó, ezekszerint nem a pesti leszbikusokat ismered...:D
Legalábbis itt nálunk senki nem félénk meg zárkózott sőt!! Simán felvállalják, meg olyan nagyképű némelyik hogy hihetetlen...mondjuk biztosan itt is vannak kivételek :)
Egyébként, én sem értem, miért a szexre asszociálnak...főleg, hogy aki leszbikus, az sokszor nem szereti, ha megtörténik a behatolás (főleg a fiús lányoknál van így), úgyhogy semmi segédeszközre nincs szükség.
Egyébként, nem tökmindegy milyen?! :D aki nem leszbikus vagy biszex, úgysem fogja megérteni, hogy ez milyen érzés, mennyire mély és érzelmes. Nem nagyon lehet leírni, ez is olyan dolog, amit érezni kell.
18/L
"Csak lelkileg kb annyira lassan nyílok meg, mint egy pasi :D Viszont az biztos, hogy a szex jobb: közhely, de egy nő jobban tudja, mi kell egy másik nőnek... :) 18/l"
Ez emberfüggő. Nálam (hetero nő vagyok) a legtöbb pasi érzelmesebb. Sőt, akiket eddig ismertem, azok mind.
Persze, egy nő jobban tudhatja mi kell egy nőnek. Egy férfi meg, hogy mi kell egy férfinak.
De ezt egy hetero akkor se tudja elképzelni, mert a másik testileg... szóval testileg nem izgató, ha azonos nemű.
Gondolom, hogy nálatok meg úgy lehet, hogy ti se próbálnátok meg pasival, akkor se, ha profibb lenne az összes nőnél?
Mert nem női teste van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!