Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem létező karakte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Móni nem becézgetünk kérdése:

Mit tegyek? Nem létező karakterekbe leszek szerelmes mint pl. pókember.

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 17:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Van remény:

[link]

De pl. én is szuperhős vagyok, jól tudok repülni de csak lefelé megy, akár életem végéig is bírom étel és víz nélkül (sőt, utána is!), és kevés fénynél látok színeket sötétben! Na?:D

22/F

2012. okt. 29. 18:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Nincs bnőd mi?
2012. okt. 29. 19:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Én még nem vok 18 de a linket azért leírom (ajéndék magamnak a 18. szülinapomra ^^).
2012. okt. 29. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem merném így reklámozni a szuperképességeim, ha lenne barátnőm:P

Egyébként szerinted egy olyan helyen, ahol összeadnak valakit egy kitalált szereplővel, pont azon lesznek fennakadva, hogy nem vagy 18?:D

Egyébként szülői beleegyezéssel 16 éves kortól már házasodhatsz MO-n is, annyi vagy?

És előre is boldog 18. szülinapot, a link az ajándékom:D

2012. okt. 29. 19:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Ma is tanultunk valamit :D
2012. okt. 29. 19:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem kell beparázni én is rá voltam kattanva dolgokra mondjuk szerelmes nem voltam de a star wars-t éjjel nappal és Batman-t néztem imádom a sci-fit és a misztikus kalandfilmeket nagyon kattanok a romantikus szálakra még most is. Anno rengeteget filóztam álomvilágban éltem és élek most is sztorizgatok magamban. Csak most már felnőttem testileg, 32 éves család anya vagyok és így is maradok sose fogom feladni a kis belső világomat nekem ez nagyon fontos. Mostanában Vavyan Fable könyveket olvasok elkezdtem gyűjteni őket azt hiszem ez egy újjab dilimániám...
2012. dec. 4. 23:16
 17/19 anonim válasza:

Kihevered. Vagy nem. Az nem baj, hogy nem létező karakterekbe vagy szerelmes. Max bedilizel, hogy Spidy sose lesz a tied, mert nem létezik :D

De nem hiszem. Ezt a mániát szerintem kilehet nőni. És amit írtam az nagyon max.

2012. dec. 25. 23:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Sheska forever!

[link]

2013. dec. 12. 00:21
 19/19 anonim válasza:
Valószínűleg jó ember lehetsz ;)
2014. aug. 15. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!