Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új vagyok a suliban és ezt írta egy srác fb-n (lent), szerintetek mit akarhat?
Bejelölt majd írt h én vagyok -e az új lány a suliban, mire mondtam h igen. Erre ő írt pár mondatot majd az alábbit írta: "ha bármiben szükséged lenne segítségre nyugodtan szólj, pl nem tudod merre van a wc vagy foglalt az összes a nőiben akkor szivesen megnézem h tiszta -e a levegő a férfiben és segítek beosonni :D "
meg hasonló hülyeségeket, de most így 1-et idéztem :D
10-30 01:04
Nem kabaréba szerződsz nem? NEm röhögtetned kell őt egész nap! A női énedet ha kiengeded az tud hódítani.
Nem biztos hogy csak dugni akar, de amíg nem ismer nem tudhatja, ellenben látásból már azonnal tudja hogy megdugna téged.
Sőt a férfiak olyanok hogy pl én így látatlanba bevállalnálak téged. :D
Szeretne veled ismerkedni, nem biztos hogy csak egy dugásra kellesz neki, sőt amikor a wc-s dolgot írta biztos nem arra gondolt, hanem csak közeledni akart feléd poénosan. Egy próbát megérne, hadd hogy megismerjétek egymást! Remélem tudtam segíteni!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!