Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesmárolt a barátom legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesmárolt a barátom legjobb haverja a keringőpróbán. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén végzek a gimiben,és február környékén lesz a szalagavatónk,de már októberben elkezdtünk próbálni. Én természetesen a barátommal keringőzök,ez egy percig nem volt kérdés,de azt csak most tudtuk meg,hogy lesz egy párcserés rész is a táncban. Ennek következtében a barátom legjobb haverjához kerültem,amit nem bánok,mert nagyon imádom őt is. Aztán a múlt héten az egyik próbán sötétben próbáltunk,mert nem volt áram a tornateremben. Minden rendben ment,egész jól eltáncoltuk,csak amikor átkerültem a barátom haverjához párcserénél,ő ?kihasználva? a sötétséget,konkrétan lesmárolt. Persze senki nem látta,de azóta teljesen másként viselkedik velem,és azért én is kellemetlenül érzem magam a barátom előtt,de nem félek elmondani neki a dolgokat,mert nem szeretném tönkretenni a barátságukat. Mit tegyek??

18/L

2012. okt. 29. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan sötétben táncoltatok, hogy nem látta senki, hogy smároltok?? Jó vicc.
2012. okt. 29. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen barát az ilyen barát??....

Olyan aki nem hiányozna ezek után, én a helyedben elmondanám a barátodnak. Ez nem olyan dolog ami csak úgy el kéne felejteni.

19/f

2012. okt. 29. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
mondd el neki, vagy ő fogja ellened felhazsnálni. Fiúbarátságról van szó...ha ellened fordítja akkor neked véged...
2012. okt. 29. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Első,láttál már áramszünetet? -.-
2012. okt. 29. 15:24
 5/6 MadameViciouse ***** válasza:

Mond el, mert ah nem mondod, olyan mintha örülnél a dolognak és amúgy is az igazság elhallgatása is hazugság...szerintem.

Ez a barátság amúgy is tönkrement már rég, ha ilyet tesz a fiú.

2012. okt. 29. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem rúgtad tökön akkor már semmit sem. Ez kezd egy szerelmi 3szög lenni. Gordiuszi csomóhoz nem illő de bevált megoldást kell alkalmaznod. Radikálisat és egyértelműt. Valamelyikkel szakítanod kéne, vagy a srác a farkára fog húzni te meg szégyenkezhetsz utána! Csak idő kérdése!
2012. okt. 30. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!